Minut for minut Viborg-Alliancen: 1. halvleg

45: Der er fløjtet til halvleg. Alt i alt en ok indsats af Alliancen på trods resultatet. De har formået at komme frem til en række gode muligheder. Til gengæld har Viborg også fået lidt for god plads af Alliancens forsvar og midtbane. Og Viborg har set meget skarpe ud i omstillingsspillet, når Alliancen laver fejl.

43: Kafwafwa har revanceret sig for sin fejlaflevering. Viborg er i kontra med tre mand mod kun Mads Jensen og Clement Kafwafwa. Med en veltimet og meget vigtig glidende tackling får Kafwafwa heldigvis stoppet angrebet, så Alliancen kan komme på palds med flere folk.

39: Viborg er gode til at udnytte Alliancens fejl. Senest en god chance til Christian Olsen, hvor Clement Kafwafwa forsøger at heade bolden over til Jesper Münsberg. I lander den hos Lasse Kryger der hurtigt spiller videre til Christian Olsen. Angriberen forsøger at placere bolden ved fjerneste stolpe, men skudet går forbi.

34: Der er chancer i begge ender lige nu. Først går Christian Olsen fri efter en fejlaflevering af Claes Jørgensen men Christian Emil Petersen redder med en flot fodparade. Lige efter har Brian "Trix" Nielsen en kvalificeret afslutning i den anden ende.
30: Viborgs Jakob Glerup burde have gjort det til 2-0. En halv meter fra målstregen sparker han over mål efter Søren Ulrik Vestergaard og Mads Jensen i en nærkamp tackler bolden over til ham. Kort efter erobrer Viborg bolden igen og Christian Olsen får et frit skud på kanten af feltet. Han rammer dog bolden meget skævt

27: Lasse Holmgaard spiller fikst lynhurtige Junior fri. Alene med målmanden får han dog overplaceret sin afslutning som ryger højre om stolpen og ud til målspark. Det lignede ellers et sikkert mål!

24: MÅL Lasse Kryger bliver spillet fri på en lang bold fra højreback, Dan Anton Johansen. Lasse Kryger løber fra forsvaret og ind i feltet, hvor han sparker den fladt ud i højre side mål uden chance for Christian Emil Petersen. Ærgerligt nok falder målet efter Alliancen er kommet klart bedre ind i kampen igen.

21: Kenneth Jørgensen tager et hjørnespark fra venstreside. Den bliver headet væk og så kommer Christian Olsen i et kontra med to Alliancen forsvarere. Mads Jensen får tacklet den hurtige angriber.

19: Skarpt indlæg fra Claes Jørgensen på højre fløjen ryger få centimer over Junior, der er helt fri lige foran mål.

18: Christian Olsen er tæt på at slippe igennem med fem meter til nærmeste til Alliancespiller. Men afleveringen fra Erdin Karisik er for blød og Kafwafwa kommer imellem.

15: Lasse Holmgaard falder til jorden efter en hovedstødsduel og bliver liggende. Han er heldigvis hurtigt oppe igen.

13: Thomas Raun har et godt skud fra kanten af feltet, som Christian Emil Petersen må ud i fuld længde for at redde. Viborg presser nu igen hårdt og har bolden klart mest.

09: MÅL til Viborg... men heldigvis offside. Et smukt gennemspillet angreb går med førstegangsafleveringer på kryds og tværs i Alliancens felt. Men Lasse Kryger står offside, da han triller bolden over stregen på Christian Olsens aflevering.

07: Efter et par pressede minutter i højt Viborg-tempo virker det til at Alliancen har fået bedre fat.

05: Første "chance" til Alliancen. Claes Jørgensen opfanger et dårligt udkast fra Viborgs målmand, laver en et-to med "Junior", men på kanten af straffesparksfeltet ender han med at blive tacklet.

01: Første forsøg på mål. Efter et genpres højt oppe på Alliancens banehalvdel erobrer Jakob Glerup bolden og sender den indtil Søren Ulrik Vestergaard, der dog header over mål.
00: Så er kampen i gang. 20 alliance tilskuere lstøtter højlydt dehvidklødte.

folketidende.dk er klar til at bringe dig liveopdateringer fra Viborg - Alliancen. Kampen fløjtes igang om få minutter.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt