NFH-Frederikshavn FOX Minut for minut

Kampen endte 24-29 til gæsterne fra Frederikshavn FOX. Gæsterne var en klasse bedre end NFH.

58. Minut: 21-27:FOX strammer skruen til sidst og sætter tingene for alvor på plads.
56. Minut: 21-25: Stine V. Pedersen bryder igennem og scorer to mål i træk.. Det virker som om FOX er gået på juleferie. Får vi spænding til sidst? Hovmand tager time out.

54. Minut: 19-25: Kampen synes afgjort. FOX sørger hele tiden for at holde NFH stangen. Christina Jacobsen scorer heldigt fra distancen.

53. Minut: 18-24: Igen bringer dommerparret sig selv i fokus ved at foretage et par mærkelige kendelser.

51. Minut: 18-24: Igen en fantastisk redning af FOX-keeper Pernille Fisker. Hun har i flere tilfælde taget pynten af NFH-skytterne. FOX tager time out.

49. Minut: 17-24: Christina Jacobsen scorer sit tredje mål kampen på straffekast. NFH er et gram bedre lige nu.

47. Minut: 15-24: Anden halveg er indtil nu meget jævnbyrdig, men FOX sørger for at holde afstanden målmæssigt. Hvis FOX skulle få brug for det, så virker det som om de har et par gear mere de kan gå op i.

43. Minut: 15-23: Stine V Pedersen reducerer på straffekast. Det er hendes sjette mål i kampen.

37. Minut: 11-19: Christina Jacobsen afslutter fra distancen, men igen er FOX-keeper Pernille Fisker på plads i målet.

33. Minut: 9-18: NFH får også gang i scoringen med godt opspil til Britt Roslyng, der sætter bolden i kassen fra fløjen.

31. Minut: 8-18: Første mål i anden halveg sættes ind af FOXs Martina Adamsen-Jensen.

31. Minut: 8-17: Dommerparret har netop fløjtet op for anden halveg.

PAUSE 8-17: Der er klasseforskel mellem de to mandskaber. FOX er bare bedre end hjemmeholdet. Især i offensiven har NFH store problemer.

28. Minut: 7-15: FOX-keeper Pernille Fisker tager et par gode redninger og piller pynten af NFH-skytterne.

26. Minut: 7-14: FOX tager time-out. For deres vedkommende handler det om at komme i gang angrebsmæssigt igen.

26. Minut: 7-14: Selvom NFH har scoret et par hurtige mål, så har hjemmeholdet fortsat store problermer i offensiven. NFHs Rikke Bisgaard får to minutter i straffeboksen for en hård takling Renete Saastad.

23. Minut: 6-12: NFH-keeper Vivi Storvang laver en stor redning, men NFH brænder på det efterfølgende angreb. Dog scorer Christina Jacobsen på kontraangreb minuttet efter. Gæsterne har fået en ny to minutters udvisning.

20. Minut: 4-11: NFH taber undertalsperioden med 0-1. Kort efter kommer gæsterne i undertal efter to minutter til Sabine Pedersen. NFH scorer på det efterfølgende angreb.

17. Minut: 3-11: Helene Bruhn Sørensen får kampens første to minutter i straffeboksen. FOX scorer på det efterfølgende straffekast.

15. Minut: 3-9: Trine Andersen stopper NFHs scoringskrise med scoringen til 3-9. NFH havde før scoringen ikke scoret i 11 minutter.

13. Minut: 2-9: Vivi Storvang i NFH-målet tager et straffekast. På det efterfølgende angreb smider Christina Jacobsen bolden ud over sidelinjen, hvilket er symptomatisk for NFHs problemer i angrebet.

12. Minut: 2-9: NFH-træner Michael Hovmand tager time-out. Kampen synes allerede afgjort.

11. Minut: 2-8: NFHs forsvar står godt, men problemerne i offensiven for NFH er store. NFH har ikke scoret i syv minutter.

9. Minut: 2-7: FOX udbygger stille og roligt føringen. NFH har kæmpe problemer i offensiven.

7. Minut: 2-6: Allerede nu virker det som om NFH får mere end svært ved at hamle op med FOX. NFH har svært ved at komme til afslutninger. FOX afviser godt i forsvaret.

5. Minut: 2-5: Gæsterne fra FOX er meget effektive på deres angreb. De har kun misset et enkelt angreb. NFH har svært ved at dæmme op for gæsternes offensiv.

4. Minut: 2-4: Gæsterne fra FOX er kommet bedst fra start. De står godt i forsvaret, mens NFH har svært ved at bryde igennem og komme til kvalificerede afslutninger.

2. Minut: 1-1: Christina Jacobsen bringer NFH foran 1-0 på kampens første angreb. Sabine Pedersen udligner til 1-1 for gæsterne.

1. Minut: 0-0: Dommerparret har netop fløjtet op for opgøret mellem NFH og Frederikshavn FOX.

Skeptisk overfor nyt rådhus: Frygter flere sygemeldinger