NFH-Odense minut for minut

Se live-opdateringen af topdramet i Nykøbing F. Hallen her.

2. HALVLEG:

SLUT: NFH brænder sidste chance. Odense vinder 23-22.
29. minut: Odense foran med 22-23. 20 sekunder igen.

28. minut: Odense rammer oiverliggeren. NFH i angreb. Angrebsfejl dømmer dommerne. Onse igen på bolden.

27. minut: Odense udligner til 22-22.
26. minut: Jeanette Carlsen er på banen igen for Odense og reducerer til 22-21.

26. minut: Tina Andresen scorer for NFH. 22-20.
25. minut: 21-20. Odense reducerer ved Sabine Heusdens.

24. minut: Vivi Storvag griber en Odense-afslutning. NFH kører kontra og Helene Steffens scorer til 21-19. Odense tager timeout.

23. minut: Tina Andresen scorer til 20-19 for NFH.
23. minut: Straffe til NFH: Jannie Kobberholm brænder.

22. minut: Sabine Heusdens udligner til 19-19 for Odense.

21. minut: Trine Andersen bryder et Odense-angreb og scorer til 19-18.

20. minut: Vivi Storvang redder et Odense-forsøg.
20. minut: Odense scorer fra stregen ved Julie Bang. 18-18.

18. minut: Straffe til NFH. Jannie Kobberholm scorer. 18-17.
18. minut: Odenses Jeanette Carlsen udvises i to minutter.

17. minut: NFH udligner ved Christina Jakobsen. 17-17. Rikke Bisgaard mandsopdækker Ana R. Lyø fra Odense og Vivi Storvang er kommet på mål.

16. minut: Odense foran for første gang. Stillingen er 16-17.
15. minut: Odenses fløj Sidse Adsersen river sig fri og udligner til 16-16.

13. minut: Odenses stregspiller Jeanette Carlsen scorer for femte gang og reducerer til 16-15.

12. minut: 2 minutters udvisning til Annkathrin Hartmann fra NFH.
11. minut: Odense får reduceret til 16-14 på en fløjscoring. NFH tager timeout.

10. minut: 16-13: Christina Jakobsen stjæler bolden og løber op og scorer sikkert.

8. minut: Odense brænder igen straffe, men NFH smider bolden væk i det næste angreb, så Odense kan reducere til 15-13.

7. minut: Odense reducrer ved Jeanette Carlsen som scorer for tredje gang og bringer Odense på 12-14. Straks efter bryder Rikke Bisgaard igennem og scorer til 154-12.

6. minut: Annakathrin Hartmann scorer for aden gang og bringer NFH på 14-10 på langskud. Straks efter reducerer Odense ved Anna Jensen.

4. minut: Nyt straffekast til Odense. Michelle Ljungstrøm redder.

3. minut: Debut til keeper Vivi Storvang på straffekast. Hun redder ikke. Ana R. Lyø scorer til 13-10.

2. minut: Odense er kommet godt i gang med to scoringer. NFH får straffekast, mens Odense Julie Westphael får sin anden udvisning.
Jannie Kobberholm scorer via stolpen på straffe til 13-9.

1. HALVLEG:
30. minut: PAUSE: 12-7 til NFH

29. minut: 12-7. Helene Steffens samler en ripost op fra fløjen og scorer sikkert.

28. minut: Odense reducerer til 11-7 ved Sara Seier.

27. minut: Odense spiller uden keeper. Michelle Ljungstrøm redder og skyder direkte mod det tomme mål men rammer underkanten af overliggeren. Kort efter brænder også Christina Jakobsen på det tomme mål.

26. minut NFH-træner Michael Hovmand har forlangt time-out.
25. minut: Tredje kontrascoring i træk for NFH fra Helene Steffens. 10-6.

23. minut: Ana R. Lyø reducerer til 9-6 trods undertal for Odense.
Ny Odense udvisning i det efterfølgende angreb. Sabine Heusdens må ud i 2 minutter.

NFH-keeper Michelle Ljungstrøm har en redningsprocent på 73!

22. minut: Christina Jakobsen tilkæmper sig et straffekast. Odenses Julie Westphael udvises i 2 minutter. Christina Jakobseb brænder straffekastet

20. minut: Odense reducerer til 8-5 ved Ana Razdorov Lyø.
NFH svarer straks igen og scorer på ny ved Helene Steffens

19. minut: To NFH-scoringer i træk ved Britt Roslyng og derefter Helene Steffens i kontraangreb.
Så fik Odenses træner nok og har taget timeout.

18. minut: NFH-keeperen fortsætter sit one woman-show. Fjerde redning i træk. Denne gang på en friløber.

16. minut: Stadig 6-4. Tre gode redninger i træk af Michelle Ljungstrøm i NFH-buret.

13. minut: Odense reducerer i et kontraangreb i en situation hvor publikum gerne ville have haft et frikast til NFH.

12. minut: 6-3 ved Christina Jakobsen i gennembrud.
12. minut: NFH på 5-3 ved Annkathrin Hartmann.

11. minut: Odense reducerer på straffe ved Ana Razdorov Lyø.
10. minut: Rikke Bisgaard bryder igennem og scorer fra halvdistancen til 4-2.

8. minut: Stor redning af Michelle Ljungstrøm overfor helt fri Odense-spiller. Stadig 3-2. NFH-keeperen er begyndt godt.

7. minut: Ditte Beck får fat i en ripost og scorer til 3-1.
Odense reducerer ved Sara Seier.
7. minut: Stadig 2-1. De to forsvar har godt fat.

5. minut: Trine Andersen skyder forbi i et kontraangreb. Odense har svært ved at komme til afslutninger.

2. minut: Odense har misset to angreb i træk. Christina Jakobsen til 2-0. Odense reducerer straks efter ved Jeanette Carlsen.

1. minut: Christina Jakobsen bryder igennem og får et straffekast som hun selv scorer på. 1-0.
1. minut: NFH begynder med bolden.

O. minut: Kampen fløjtes i gang.