Nordsjælland - NFH Minut for minut

Opgøret mellem Nordsjælland og NFH slutter 27-32.

59. minut: 26-32: Kampen slutter rodet, som iøvrigt hele anden halveg haqr været, hvor der har været mange fejl fra begge mandskaber. Men NFH er bare mere effektive.
57. minut: 24-31: Rikke Hørlykke reducerer med sin syvende scoring på straffe til 24-31.

55. minut: 23-31: Trine Andersen slår et søm mere i ved at bringe gæsterne foran med 23-31. Det går ikke galt for NFH nu. Michelle Ljungstrøm redder et straffekast på fornem vis.

53. minut: 23-30: Michelle Ljungstrøm i NFH-målet hiver en fremragende redning ud af ærmet, og sørger reelt for, at pille den sidste pyndt ud af hjemmeholdets offensiv.

52. minut: 23-29: Nordsjælland får med et par hurtige scoringer reduceret NFH's føring til seks mål. Det er ved at være sidste skud i bøssen for hjemmeholdet, hvis de skal have point.

50. minut: 20-28: Nordsjælland forsøger at komme igen, men NFH kommer til relativt lettet scoringer og udbygger derved føringen. Christina Jacobsen scorer på straffekast.

47. minut: 19-26: NFH har fået endnu en to minutters udvisning, som bliver udnyttet af Nordsjælland til at score to kasser i samme periode. NFH er trukket lidt ned i kadence i forholkd til første halveg.

45. minut: 17-25: NFH formår ikke at udnytte hjemmeholdets to gange to minutters udvisninger. I samme periode scorer mandskaberne et mål hver.

43. minut: 16-25: Christina Jacobsen scorer for NFH, mens Nordsjælland får endnu en to minutters udvisning.

42. minut: 16-24: Nordsjællands Lise Notander får en to minuters udvisning.

41. minut: 16-24: Rikke Hørlykke reducerer til 16-23, men NFH's Helene Steffens sørger for at NFH beholder en komfortabel føring.

39. minut: 15-22: NFH's Britt Roslyng scorer på kontraangreb, mens Rikke Hørlykke brænder en oplagt scoringsmulighed i den anden ende.

38. minut: 15-21: Scoringspause, hvor begge hold laver masser af tekniske fejl.

36. minut: 15-21: Nordsjælland vinder NFH's to undertals perioder med to mål. NFH fuldtallige igen.

34. minut: 14-20: Anne Katrine Hartmann får en to minutters udvisning. Nordsjælland scorer på det efterfølgende angreb.

33. minut: 12-20: NFH's Christina Jacobsen får en to minutters udvisning.

32. minut: 12-20: Nordsjælland scorer halvegens første mål på straffekast, mens NFH's Anne Katrine Hartmann scorer på det efterfølgende angreb.

PAUSE: 11-19: NFH går til pause med en komfortabel og fortjent føring. Især Michelle Ljungstrøm i NFH-målet har været fremragende i målet med ni redninger. Samtidig har især Christina Jacobsen været en god iscenesætter i angrebet.

29. minut: 11-18: Mod slutningen af første halveg holder NFH fast i føringen ved at holde ved i det effektive angrebsspil.

26. minut: 10-16: Nordsjælland har nu haft en scoringspause på mere end ti minutter, men den krise stoppes af Sara Juel Andersen, der reducerer til 10-16.

24. minut: 9-15: Hjemmeholdet virker rådvilde i angrebet, mens NFH går over til at mandsopdække Rikke Hørlykke.

22. minut: 9-14: Christina Jacobsen scorer sit femte mål i kampen. Det fjerde på straffekast. NFH har i den grad fået styr på forsvaret.

20. minut: 9-13: NFH har haft en god periode med godt forsvarsspil i den ene ende før at af keeper Michelle Ljungstøm og en god periode med en offensiv ført an af Christina Jacobsen. Nordsjælland tager Time Out.

17. minut: 9-10: NFH's Rikke Bisgaard scorer til 9-10 efter at Rie Ravnholdt samlede en redning op fra Nordsjællands keeper. NFH's Keeper Michelle Ljungstrøm sørger for at NFH holder Nordsjælland bag sig målmæssigt. Hun har haft flere gode redninger.

16. minut: 9-9: NFH's Christina Jacobsen scorer på straffekast.

15. minut: 9-7: Nordsjællands Rikke Hørlykke scorer sit tredje mål i kampen, og det må konstateres, at NFH endnu ikke har fundet midlerne til at stække Hørlykke.

13. minut: 8-7: NFH har fået gang i scoringerne igen, men en meget tempofyldt start gør, at fejlprocenten er relativt høj hos især NFH.

11. minut: 6-5: Nordsjælland har scoret de seneste fire mål, mens NFH har store problemer med at få offensiven til at fungere.

9. minut: 5-5: Nordsjælland reducerer tre gange hurtigt ved relativt nemme mål, hvor NFH-forsvaret tager sig en blunder.

7. minut: 2-5: NFH's Christina Jacobsen gør det til 2-5 på en energimål, hvor hun bryder igennem hjemmeholdets forsvarsmur ved Rikke Hørlykke.

5. minut: 1-3: Hjemmeholdet reducerer til 1-3 på straffekast Alexandra Mourier.

3. minut: 0-2: Rikke Bisgaard bringer NFH foran 0-2 på kontraangreb. NFH's keeper Michaelle Ljungstrøm er kommet rigtigt godt igang med opgøret. Har allerede taget to forsøg fra hjemmeholdet.

2. minut: 0-1: Christina Jacobsen bringer MFH foran 0-1 på straffekast begået mod Rikke Bisgaard.

1. minut: Dommerparret Morten Winther og Jørgen Guldmark har sat opgøret mellem Nordsjælland og NFH igang.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt