Nr. Alslev stjal et point i Maribo

Falstringerne var spillet langt under græstæppet i en time, men fik alligevel på en god slutspurt hevet et heldigt point i land.

Man forstod de dybe frustrationer hos Maribo-spillerne efter slutfløjtet og det uafgjorte resultat 2-2. Midtlollikkerne havde spillet en af sæsonens bedste kampe, domineret længe mod Nr. Alslev - og så blev udbyttet kun et enkelt point.

Og det er for lidt, når man som rækkens agterlanterne kæmper for at slippe fri af nedrykning til serie 1.

Maribo havde ellers chancer nok til en komfortabel føring allerede ved halvtid, men hverken Nicolai Andreasen eller den gamle målræv Thomas W. Pedersen var skarpe nok.

Men den 35-årige old boys-spiller var på pletten umiddelbart efter pausen, da han scorede på hovedstød efter indlæg fra Nicolai Andreasen. Værterne fortsatte i offensiven, men allestedsnærværende Thomas W. Pedersen var uheldig med et stolpeskud, mens Jesper Holm trak en superredning ud af ærmet, da alle ventede, at “de grønne” ville lukke kampen.

Det gjorde de ikke, og - mens hjemmeholdet var i undertal - udlignede Bjørn Olsen på hovedstød betjent af Jannik Thorøe. Maribo kom igen på vindervejen, da indskiftede Daniel Christensen - to minutter efter han var kommet ind - scorede tæt under mål assisteret af Khalil Salami.

Men heller ikke anden gang kunne værterne holde fast. To minutter før tid kombinerede Bjørn Olsen sig på smukkeste vis igennem og servede bolden for fødderne af Casper Olsen, der hamrede kuglen i nettet til 2-2.

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting