Real Madrid åbner spansk topstrid

Med en sejr på 2-0 over Valencia har Real Madrid næsten genskabt spændingen i kampen om det spanske mesterskab. Et point adskiller Real Madrid og Barcelona.

Real Madrid har næsten genskabt spændingen i toppen af Primera Division, efter at Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne søndag besejrede Valencia med 2-0.

Ronaldo og Gonzalo Higuain scorede målene i sejren, der betyder, at Real Madrid blot er et enkelt point efter topholdet Barcelona.

Higuain åbnede scoringen efter 25 minutter, men trods god opbakning hjemme på Bernabeu havde madrilenerne svært ved at lukke kampen. Gæsterne kom således frem til flere store chancer.

20 minutter før slutfløjt var Valencias David Silva tæt på, da ingen pressede ham uden for Real Madrids straffesparkfelt. Hans langskud prellede dog af på trekantsammenføjningen.

Lidt senere faldt afgørelsen, da Marcelo tog en løbetur på Real Madrids venstrekant. Med en præcis aflevering sendte han bolden ind over til en fremadstormende Cristiano Ronaldo, der øgede til 2-0.

For blot en uge siden tog Barcelona det, der lignede et afgørende skridt mod det spanske mesterskab med en sejr hos Real Madrid. Lørdag fik Barcelona dog kun uafgjort mod Espanyol.

Weekendens resultater betyder dermed, at spændingen er genetableret med fem spillerunder tilbage i Primera Division.

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting