Sent mål fra Bjorkstrand sikrer Seattle Kraken sejr på 4-3

Til sidst i kampen mod Colorado Avalanche scorede Oliver Bjorkstrand et mål, der sikrede hans hold en sejr på 4-3. Foto: David Zalubowski/Ritzau Scanpix
Oliver Bjorkstrand scorede det afgørende mål for sit hold, mens også Lars Eller kom på tavlen for Pittsburgh.

Både Oliver Bjorkstrand og Lars Ellers sørgede for danskerscoringer natten til fredag dansk tid i den bedste amerikanske ishockeyliga, NHL.

Den danske forward Bjorkstrand spillede en vigtig rolle, da hans hold, Seattle Kraken, slog Colorado Avalanche med 4-3.

Bjorkstrand scorede nemlig to gange for sit hold. Og det ene af målene sikrede Seattle sejren.

Første gang Bjorkstrand nettede var i anden periode, hvor han bragte sit hold foran 2-0 på en omstilling.

Ved stillingen 3-3 i tredje periode scorede Bjorkstrand det mål, der sørgede for et slutresultat på 4-3, da der var lidt mere end 30 sekunder tilbage af kampen.

Danskeren opfangede en returpuck fra Colorados målmand og fra en spids vinkel sendte Bjorkstrand den i nettet.

Den danske forward fik lidt mere end 15 minutter på banen.

Center Lars Eller kom også på tavlen for Pittsburgh Penguins, der på udebane vandt 4-3 over Los Angeles Kings efter forlænget spilletid.

Danskeren udlignede til 2-2 i slutningen af anden periode, da han efter en flot solotur sendte pucken op i nettaget, mens holdet var i undertal.

Det blev til lidt over et kvarter på isen til den danske center.

Danske Nikolaj Ehlers, der spiller for Winnipeg Jets, vandt også natten til fredag sin kamp.

Winnipeg Jets mødte Nashville Predators på hjemmebane. Jets vandt kampen sikkert 6-3.

Ehlers var ikke involveret i nogle af scoringerne og fik 13 minutter og 25 sekunder på banen.