Silkeborg og AGF deler i målrig affære

Felix Beijmos (i midten) to mål var de første for AGF-backen i Superligaen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der var masser af underholdning, da Silkeborg og AGF mandag aften delte point i Søhøjlandet.

Silkeborg var bedst, men AGF var skarpest, da de to mandskaber mandag delte i porten med 2-2 i den første runde af Superligaens mesterskabsspil.

AGF's Felix Beijmo, der inden kampen endnu ikke havde scoret i Superligaen, spillede en nøglerolle i opgøret, da han stod for begge gæsternes mål. AGF-backen udgik dog i de sidste minutter, med hvad der lignede en slem skade.

Det uafgjorte resultat betyder, at Silkeborg er isoleret i bunden af mesterskabsspillet med 28 point. Midtjyderne skal tilbage til 20. oktober for at finde seneste ligasejr.

AGF har på femtepladsen 37 point, hvilket er tre færre end FC Nordsjælland på fjerdepladsen.

Silkeborg kom buldrende ud til kampen mandag aften, og efter blot to minutter var hjemmeholdet i front, da Stefan Thordarson afsluttede et flot kontrastød og løftede bolden over Jesper Hansen i AGF-målet.

Hjemmeholdet var farlig på omstillinger, og efter 24 minutter var føringen tæt på at blive fordoblet, da hurtige Lubambo Musonda ramte den ene opstander. Det var anden gang i opgøret, at Silkeborg ramte stolpen.

Gennem hele første halvleg skabte Silkeborg mange muligheder, men den sidste skarphed og kvalitet manglede ofte, hvilket endte med at koste.

Kort inden pausen kom Felix Beijmo højest ved bageste stolpe og headede udligningen i mål.

Hvor der havde været perioder med god fodbold i første halvleg, udviklede den anden del af kampen sig til en mere uskøn affære, der var præget af mange nærkampe.

Det nød AGF godt af, og efter lidt mere end en time kom Beijmo på tavlen for anden gang i kampen. Han afsluttede et flot AGF-angreb og klappede bolden op i det nærmeste hjørne.

Små ti minutter senere lykkedes det Silkeborg at komme tilbage i kampen, da indskiftede Callum McCowatt dirigerede et indlæg i mål.

I kampens afslutning havde begge mandskaber muligheder for at tage alle tre point, men det endte i en pointdeling.

• Superliga: Silkeborg IF - AGF

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt