Skive - LFA Minut for minut 3-0

Opgøret mellem Skive og LFA sluttede 3-0.

92. minut: Skive Lasse Ankjær får en stor chance efter en lang bold, men afslutter forbi.

91. minut: Skive skal bare have tiden til at gå og spiller bolden godt rundt, mens LFA ikke har den store lyst til at erobre bolden.

88. minut: Skive's Ayinde Lawal afslutter fra distancen, hvorefter LFA-keeperen bokser væk.

86. minut: MÅL 3-0: LFA's Kenneth Jørgensen laver en stor brøler ved at forære Skive's Thomas Dalgaard bolden. Han finder hurtigt Lasse Ankjær, der løber fra alt og alle og udplacerer LFA-keeper Nikolaj Larsen til 3-0.

84. minut: Skive har kontrol over begivenhederne og har bolden mest - og det virker som om LFA-spillerne har accepteret nederlaget.

81. minut: Frispark til LFA's Kenneth Jørgensen, der slår bolden ind i feltet mod Clement Kafwafwa, der ikke får ramt på bolden tæt under mål.

79. minut: Mikkel Jensen lægger bolden fra LFA's venstre side ind mod Lasse Holmgaard, der header bolden ned for fødderne af Junior, der afslutter på førsteberøringen, men sparker over.

78. minut: Skive virker mest af alt som om de skal have tiden til at gå, mens LFA ikke formår at lægge noget som helst pres på hjemmeholdet.

75. minut: Skive har trukket sig længere tilbage på banen og spiller mere på kontra, mens det ikke rigtigt lykkes LFA at blive rigtigt farlige i offensiven. Indskiftede Kenneth Jørgensen fra LFA har dog været et lyspunkt hos gæsterne.

72. minut: LFA-offensiven udebliver fortsat. Hjemmeholdet har styr på begivenhederne og det er som om alle venter på, at LFA skal satse offensivt i forsøget på at komme tilbage i opgøret.

69. minut: LFA's Andreas Bak får på kanten af Skive-feltet en tilfældig chance og er ved at overliste Skive-keeper Martin S. Jensen, der får viftet bolden til hjørnespark.

64. minut: LFA-træner Jesper Hansen sætter Kenneth Jørgensen på banen til fordel for Mads Christopher Pedersen. LFA holder fast i 4-4-2, men Lasse Holmgaard bliver skubbet frem ved siden af Junior, mens Mikkel Jensen bliver skubbet ud på kanten. Kenneth Jørgensen ligger nu centralt på midtbanen.

62. minut: Nu kom reaktionen fra LFA-bænken. Jesper Münsberg erstatter Brian "Trix" Nielsen, men LFA holder foreløbig fast i 4-4-2.

60. minut: Skive har fortsat spillemæssigt styr på begivenhederne, mens LFA i det hele taget har det svært offensivt og ikke får skabt noget nævneværdigt.

57. minut: LFA's Zadda kommer til baglinjen i venstre side og lægger et indlæg mod bageste stolpe, men der befinder ingen LFA'er sig og chancen løber ud i sandet.

55. minut: LFA fortsætter foreløbig i samme koncept som hidtil med kontra-angreb, men får ikke skabt det store på den konto. LFA-spillerne virker modløse og det er svært, at se at LFA kan komme tilbage i opgøret.

53. minut: Skive's Jakob Andersen får alt for meget tid og plads på kanten af LFA's straffesparksfelt, men sparker lige over mål.

49. minut: Skive fortsætter med at styre spillet og overlader intet initiativ til LFA, der foreløbig heller ikke formår at tilspille sig initiativ.

46. minut: MÅL 2-0: Skive's Patrick Nielsen header bolden i mål efter et hjørnespark.

45. minut: Dommer Henrik Nystrup Kragh har netop fløjtet op for anden halveg af opgøret.

PAUSE: Skive fører 1-0 ved pausen. LFA har gennem hele halvegen spillet på kontra-angreb og skabte i kampens start store muligheder for at komme foran. Efter Skive's 1-0 fik hjemmeholdet mere styr på begivenhederne, mens LFA's offensiv virker mere fantasiløs. Spørgsmålet er hvilket taktisk træk LFA nu vil bruge pausen til at tage.

44. Minut: Ikke de store chancer til hverken Skive eller LFA, men Skive fortsætter med at være toneangivende, mens LFA spiller på kontra, men er ikke længere farlige som i starten af opgøret.

41. Minut: Skive har mod slutningen af første halveg efterhånden fået styr på Alliancens hurtige angrebsduo Mikkel Jensen og Martin Junior Christensen. Skive er stadig toneangivende spillemæssigt.

39. Minut: Martin Junior Christensen header et indlæg ned for fødderne af Mikkel Jensen der ikke helt får ramt på bolden og afslutter ufarligt.

37. Minut: Skive styrer fortsat opgøret spillemæssigt, mens LFA lurer på kontra-chancen der kan give et mål.

35. Minut: Frispark til Skive en meter udenfor straffesparksfeltet. John Dyring sparker få centimeter forbi.

30. Minut: Endnu en stor, stor chance til LFA. Mads Christopher Pedersen bryder igennem i højre side, og lægger bolden ind mod en fremstormende Lasse Holmgaard, der får en lang tå på, men Skive-keeper Martin S. Jensen redder flot.

29. Minut: LFA fortsætter med et koncept der mest af alt handler om fortsat at spille på kontra-angreb. Men spørgsmålet er, hvor langt tid LFA bliver ved med det.

27. Minut: Skive's Michael Jacobsen afslutter fra distancen, men afslutter over mål.

24. Minut: MÅL 1-0: Thomas Dalgaard bringer Skive foran med 1-0 efter indlæg fra Shayan Shahpar med LFA's eget våben, kontraangreb.

22. Minut: Skive har haft bolden mest i opgøret indtil nu, men det er LFA, der har skabt chancerne, men stadig 0-0.

19. Minut: LFA er kommet udemærket fra start i opgøret, hvor gæsterne har tegnet sig for kampen's foreløbig to største chancer ved kontra-angreb.

17. Minut: LFA's Andreas Back forsøger at finde hurtige Junior, der løber fra Skive's midterforsvar. Junior får bolden med sig , men afslutter over mål. Endnu en stor chance til LFA.

15. Minut: Frispark til LFA i LFA's højre side lidt uden for feltet, som Zadda sparker ud over baglinjen. LFA forsøger sig med dybe bolde frem mod Mikkel Jensen og Junior - foreløbig uden held.

11. Minut: LFA's store chance for kort tid siden har skabt en smule respekt fra Skive's side, hvilket bevirker at hjemmeholdet er mere påpasselige i defensiven.

9. Minut: LFA's hurtige Mikkel Jensen bryder igennem i LFA's højre side og lægger et fladt indlæg over mod bageste stolpe mod Mads Christopher Pedersen, der i helt fri position sparker over mål.

7. Minut: Skive's Jesper Nielsen forsøger sig med et skud fra distancen, men sparker flere meter over LFA-keeper Nikolai Larsens mål.

5. Minut: Skive's Thomas Dalgaard kommer først på et hjørnespark, men træder i bolden og chancen løber ud i sandet.

4. Minut: Skive forsøger at lægge pres på LFA og det er tydeligvis efter LFA-bogen, idet gæsterene vil spille på kontra mod hurtige Junior og Mikkel Jensen.

2. Minut: Opgøret er startet nervøst, hvor LFA i det første minut forsøger at lægge pres på Skive uden at det bliver farligt.

1. minut: Dommer Henrik Nystrup Kragh har netop fløjtet op for opgøret mellem Skive og LFA.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt