Suveræne Barcelona slår Sevilla og fastholder forspring

Michael Krohn-Dehli spillede hele kampen for Sevilla, der ikke kunne bremse Barcelonas march mod titlen.

Det er efterhånden svært at se, hvem der skal forhindre FC Barcelona i at genvinde det spanske fodboldmesterskab.

Søndag aften vandt den catalonske storklub med 2-1 på hjemmebane over La Ligas nummer seks, Sevilla, og dermed fastholder Barcelona forspringet på otte point ned til Atlético Madrid på andenpladsen.

Med Michael Krohn-Dehli på banen i hele kampen ydede gæsterne dog pæn modstand, og det lykkedes at jage en lille skræk i livet på storfavoritterne, da Sevilla bragte sig foran på angriberen Vitolos mål efter 20 minutters spil.

Men føringen holdt kun i omtrent ti minutter, da Lionel Messi skruede et frispark op i målhjørnet, så de to hold kunne gå til pause med 1-1.

Da spillerne igen var kommet på banen på Camp Nou, lod Barcelonas andet mål ikke vente længe på sig.

Blot tre minutter var der spillet af anden halvleg, da Gerard Pique satte foden på bolden og bragte sit hold på 2-1 efter stærkt forarbejde af Messi og Luis Suárez.

Sejren var Barcelonas niende på stribe i den spanske liga, hvor holdet samtidig er ubesejret siden udebanenederlaget til netop Sevilla i begyndelsen af oktober-

Med 12 kampe tilbage af sæsonen har Luis Enriques tropper nu sat ærkerivalen Real Madrid godt og grundigt af i tabellen. Real Madrid er efter lørdagens nederlag til Atlético 12 point efter mestrene.

Lykkelig formand: - Vi er så tæt på at kunne melde udsolgt