Team Sydhavsøerne henrykte den gamle rævehule

Lollikkerne var tilbage i Rødbyhavn Sportshal og spillede en strålende kamp mod Aarhus HC.

RØDBYHAVN: Efter næsten 14 år væk fra Rødbyhavn Sportshal vendte Team Sydhavsøerne tilbage til den tidligere hjemmebane med manér, da det lørdag eftermiddag lykkedes at besejre Aarhus HC i mændenes 1. division.

Det var to formstærke mandskaber, der krydsede klinger, da Team Sydhavsøerne har sejret i de seneste tre kampe, mens aarhusianerne inden kampen havde vundet de seneste fem.

Hjemmeholdet kom dog klart bedst fra land i den fortættede kulisse, med tilskuerne siddende helt tæt på banen, og efter nogle forrygende indledende minutter med et stærkt forsvar, og en velspillende Oliver Larsen kom Team Sydhavsøerne foran med 3-0, 7-3 og hele 10-4.

Der resterede dog fortsat tolv minutter af første halvleg, og i de minutter blev værterne ramt af fire udvisninger, der smed grus i det ellers velsmurte maskineri.

Med fem mål i træk fik Aarhus HC reduceret til pausestillingen 10-9.

Team Sydhavsøerne fik dog snakket om tingene i pausen, og kom også stærkt ud til anden halvleg. Med tre mål i træk stod der 13-9 på måltavlen, og gæsterne var igen under pres.

Ved 15-10 dikterede Aarhus-træner Mads Hjortshøj syv mod seksspil, og det blev en vanskelig opgave for Team Sydhavsøerne at dæmme op for det.

Heldigvis havde man Oliver Larsen i målet, der leverede den ene redning efter den anden, og i den modsatte ende var Lasse Hamann-Boeriths den altafgørende spiller med hele 13 scoringer.

Heraf nogle ekstremt vigtige mål i slutfasen, hvor det brændte på, men på en fremragende fighterindsats lykkedes det Team Sydhavsøerne at holde afstanden til Aarhus HC, der aldrig kom tættere på end to scoringer.

Det endte med en hjemmesejr på 26-24 og dermed den fjerde sejr i træk, der sender Team Sydhavsøerne forbi Aarhus HC og op på femtepladsen i 1. division.