TEAM SYDHAVSØERNE SUSER MOD TOPPEN

For tredje fredag i træk vandt Team Sydhavsøerne i 1. division. Denne gang en sikker udesejr i det vestjyske mod Rækker Mølle.

RÆKKER MØLLE, FOLKETIDENDE: Team Sydhavsøerne vil lege med i toppen af 1. division.

Det slog de fast fredag aften, da de på den meget svære og intense udebane i Rækker Mølle-Hallen vandt med 37-30 over landsbyklubben Rækker Mølle, der inden kampen havde vundet fire ud og fem hjemmekampe i denne sæson.

En storspillende Oliver Larsen i målet lagde grundstenen til sejren i det vestjyske. Straks fra start tog han fuldstændig pippet fra Rækker Mølle-skytterne, der fyrede med løst krudt.

Gæsterne kom foran 3-0 og 6-3 inden en mindre downperiode betød at vestjyderne fik udlignet til 7-7.

Men så tog Team Sydhavsøerne, der var uden Alexander Nielsen, fat igen og kom foran 11-8, og den føring blev udbygget op mod pausen, hvor lollikkerne på trods af et par store afbrændere førte med 16-12.

Efter pausen forsøgte Rækker Mølle at presse Team Sydhavsøerne i kontrafasen, men angrebsspillet fra gæsterne sad lige i skabet, der scorede stort set på hver eneste angreb.

Hjemmeholdet havde en smule kontakt ved 16-15 og havde mulighed for en udligning, men Lasse Højgaard opsnappede bolden og scorede til 17-15 og siden da så Team Sydhavsøerne sig ikke tilbage.

Et par udvisninger til Rækker Mølle var lige nøjagtig det gæsterne skulle bruge til at trække fra, samtidig med at Oliver Larsen blev ved med at tage fra i målet.

Hele otte mål førte Team Sydhavsøerne med, der der manglede ti minutter og så var det bare at køre sejren stille og roligt hjem.

Det blev den også i kampens sidste minutter og der var aldrig tvivl om udfaldet til sidst foran de slukørede spillere og tilskuere i Rækker Mølle-Hallen, der havde sat næsen op efter en hjemmesejr.

Den var de aldrig i nærheden mod et stærkt TSØ-kollektiv, der med sejren cementerer den øjeblikkelig fjerdeplads i 1. division inden topbraget næste fredag mod TMS Ringsted.

Læs mere om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag.