Tysk topkamp ender uafgjort til gavn for Bayern

Hverken Stuttgarts spillere eller Leverkusens ditto kunne for alvor være glade for at komme fra topkampen med et enkelt point. Foto: Angelika Warmuth/Reuters
Stuttgart og Leverkusen spillede søndag 1-1, og det resultat har helt sikkert skabt glæde i Bayern München.

Hverken Stuttgart eller Bayer Leverkusen formåede at udnytte Bayern Münchens pinlige 1-5-blamage lørdag, da de to førstnævnte hold tørnede sammen til topkamp i Bundesligaen søndag.

Med 1-1 rykkede Leverkusen kun et enkelt point fra på førstepladsen, mens Stuttgart med sit point kun formåede at hente et enkelt af de to point, man på tredjepladsen er efter Bayern.

De forsvarende mestre fra München er fire point efter Leverkusen, men har til gengæld spillet en kamp færre end konkurrenterne.

Det var en underholdende kamp mellem to mandskaber, som både har selvtillid og lyst til at spille offensiv fodbold.

Chancerne kom i begge ender, men det blev ikke en målfest. Til det var to af ligaens bedste forsvar for stærke.

Hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring, da Chris Führich efter 40 minutter omsatte Josha Vagnomans forarbejde.

Den gode stemning i Stuttgarts omklædningsrum blev dog hurtigt spoleret af førerholdet.

Mindre end to minutter inde i anden halvleg slog Florian Wirtz til for førerholdet i den spillemæssigt meget jævnbyrdige affære.

I kampens afslutning var det gæsterne, som pressede mest på for at få alle tre point, men presset førte ikke til scoringer.