Tyskland slår OL-mestrene og vinder sin VM-gruppe

Tysk herrehåndbold har været nede i en bølgedal de sidste mange år, men måske er vore sydlige naboer på vej mod en ny gylden periode.

I hvert fald viste tyskerne fantastisk gejst og leverede fremragende håndbold, da holdet i sin sidste gruppekamp besejrede de olympiske mestre fra Frankrig 32-30.

Kampen blev en spændende og tæt affære, hvor tyskerne var overraskende godt med, og hvor føringen skiftede flere gange undervejs.

Franskmændene så ud til at have et lille overskud i første halvleg, som dog endte uafgjort 16-16.

Et par gode redninger af en fremragende Silvio Heinevetter i målet satte imidlertid tyskerne i gang efter pausen, og midtvejs i anden halvleg førte de med 27-22.

Men franskmændene holdt fokus og kæmpede sig tilbage i kampen. De skulle blot have uafgjort, og fik da også fingrene på bolden med 15 sekunder igen ved stillingen 30-31.

Målmand Daouda Karaboue smed imidlertid bolden i hænderne på en modstander, og så var chancen for gruppesejren forpasset.

Resultatet betyder, at Danmark først bliver klogere på sin modstander i 1/8-finalen senere i aften.

Hvis Brasilien vinder sin kamp mod Makedonien i aften, bliver det Tunesien, der står i vejen for en dansk kvartfinale.

Skulle kampen ende uafgjort eller med makedonsk sejr, møder Danmark i stedet Brasilien.

Skeptisk overfor nyt rådhus: Frygter flere sygemeldinger