United har kurs mod semifinalen

Det engelske storhold vandt ubesværet 2-0 i Rom.

Manchester United kom tirsdag et stort skridt nærmere semifinalen i Champions League. Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney stod bag scoringerne, da Manchester United på udebane sænkede Roma med 2-0.
Selv om Roma kæmpede hårdt, så ændrer det ikke på, at Alex Fergusons mandskab står med de bedste muligheder forud for næste uges returopgør. Midt i første halvleg havde Cristiano Ronaldo forsøgt sig med et optimistisk frisparksforsøg over 35 meter. Selv om skuddet gik snert forbi stolpen, så fik romerne et forvarsel om, at portugiseren var kommet til Italien for at udbygge sit scoringstogt.

Og fem minutter før pausen sørgede Ronaldo for 1-0-føringen med sin syvende scoring i Champions League. En scoring, der gør ham til turneringens topscorer. Midtvejs i anden halvleg blev kampen definitivt afgjort, da Wayne Rooney dukkede op foran Roma-målet, hvor han let og elegant udnyttede lidt forvirring til at prikke bolden ind til 2-0. Og sejren kunne endda være blevet endnu større, da et missil fra Ronaldo kort efter prellede af på stolpen.

I Gelsenkirchen indledte de to Schalke-danskere Peter Løvenkrands og Søren Larsen arbejdsdagen på bænken, da Barcelona gæstede Veltins Arena. Gæsterne, der var kommet til Tyskland for at revanchere sig ovenpå weekendens overraskende 2-3-nederlag til Betis, viste hurtigt forskellen på tysk og spansk topfodbold i 1-0-sejren.

Allerede efter 12 minutter gjorde Bojan Krkic det til 1-0. Andrés Iniesta flåede med en dyb aflevering Schalkes forsvar fra hinanden, hvilket gav franske Thierry Henry en dobbeltchance. Bolden endte hos Bojan Krkic, der let kunne score til 1-0. Scoringen fik Schalke frem på banen og med Søren Larsen i aktion i de sidste 17 minutter forsøgte Schalke at redde sig et acceptabelt udgangspunkt til næste uges returkamp i Barcelona.

Selv om Schalke i anden halvleg trykkede Barcelona helt i bund og fortjente minimum uafgjort, så venter der en næsten uløselig opgave næste onsdag på Camp Nou.

I aften spilles de resterende to kvartfinaler i første ombæring. Fenerbacke får besøg af Chelsea og Arsenal af Liverpool.

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting