Viborg stækker Vejles overlevelseshåb i overtiden

Superligakampen mellem Viborg FF og Vejle Boldklub på Energi Viborg Arena, mandag den 9. maj 2022. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vejle var tæt på en vital sejr, men en overtidsscoring fra Viborg betød, at vejlenserne måtte nøjes med 2-2.

Vejle lignede en vinder, men en scoring i overtiden betød, at nedrykningsbejlerne måtte nøjes med 2-2 på udebane mod Viborg mandag.

Gæsterne fra Vejle var pisket til en sejr, da holdet i øjeblikket ligger under nedrykningsstregen og skal indhente AGF.

Det alvorlige behov for point var også til at få øje på i første halvleg, hvor Vejle var klart bedst. Efter pausen skiftede spilovertaget fuldstændigt, hvor Viborg spillede sig ind i opgøret og fik udlignet Vejles føring fra første halvleg.

Gæsterne kæmpede bravt og kom altså foran igen, men en sen scoring fra Viborg kostede igen dyrt for Vejle, der kun fik et enkelt point med hjem.

Det betyder, at Vejle har seks point op til AGF, der ligger lige over nedrykningsstregen. Der resterer kun tre spillerunder i Superligaens nedrykningsspil.

Viborg indtager syvendepladsen foran OB.

Vejle kom foran med 1-0 efter en halv times spil, hvor angriber Luka Djordjevic stangede gæsterne i front efter et flot indlæg fra Vejle-back Tobias Mølgaard.

I anden halvleg fik Viborgs midtbanemand Jakob Bonde bragt hjemmeholdet tilbage i opgøret med en scoring til 1-1.

Med et kvarter igen var det dog Vejle, der kom foran på ny. Et afrettet skud fra Vejle-profilen Arbnor Mucolli gik i kassen og sendte nedrykningskandidaterne på 2-1.

Mucolli fejrede scoringen ved at tage sin trøje af, hvilket prompte udløste et gult kort. Det fik han et mere af et par minutter senere efter en klodset tackling, og så måtte målhelten forlade banen.

Det udnyttede Viborg. Alt blev sendt frem, og i overtiden fik Alassana Jatta udlignet til 2-2 for Viborg, hvilket blev slutresultatet.

Jatta skovlede bolden ind efter et hjørnespark. Kort forinden så en medspiller ud til at have ramt bolden med armen, men trods et længere VAR-tjek fik udligningen lov at stå.

• Superliga, Playoff: Viborg FF - Vejle Boldklub

Skeptisk overfor nyt rådhus: Frygter flere sygemeldinger