Watford slår hjemme United efter sene scoringer

Manchester Uniteds Anthony Martial (i rødt) havde bestemt ikke en af sine bedste dage i fodboldkarrieren, da han og holdkammeraterne gæstede Watford. Foto: AP/Tim Ireland

Manchester United led andet nederlag i træk i ligaen, da Watford hjemme vandt 2-1 i søndagens tidlige opgør.

Manchester United kan ikke få det til at svinge på fodboldbanen i øjeblikket.

Søndag var United på besøg hos Watford, og her blev det til en 3-1-sejr til hjemmeholdet efter to sene scoringer.

Dermed tabte Manchester United for anden kamp i træk i Premier League efter nederlaget til Manchester City for en uge siden.

I mellemtiden tabte United også 0-1 til Feyenoord i Europa League i ugens løb.

I en medrivende første halvleg var det hjemmeholdet, som åbnede bedst. Efter 12 minutter burde Watford også have bragt sig i front. Men nigerianeren Odion Ighalo leverede en kæmpe afbrænder.

David de Gea i United-målet og forsvarsspilleren Chris Smalling løb sammen i en upresset situation på en høj fremlægning, og bolden landede for fødderne af Ighalo. Fra kanten af feltet formåede han dog at sparke forbi et tomt mål.

Langsomt arbejdede gæsterne sig ind i kampen trods en høj fejlprocent i pasningsspillet.

Zlatan Ibrahimovic misbrugte en god mulighed, inden Paul Pogba drønede bolden på overliggeren fra 25 meter efter en halv time.

De rødblusede spillere havde dog flere fejl i posen. Godt ti minutter før pausen tabte Anthony Martial bolden tæt på eget felt, og en aflevering skråt tilbage i feltet blev modtaget af Etienne Capoue, som sendte hjemmeholdet i front med et fladt spark.

Det var fjerde mål i sæsonens fem kampe for midtbanespilleren, som inden denne sæson havde scoret ét mål i 57 Premier League-kampe.

United-spillerne appellerede for frispark til Martial i situationen omkring scoringen. Men det blev ikke dømt.

United skulle fremad, og efter 62 minutter gav det pote.

Ibrahimovic drev bolden frem og kombinerede med Marcus Rashford, før svenskeren sendte bolden ind i feltet, hvor den lidt heldigt igen endte hos Rashford, som udlignede til 1-1.

Det lignede point i en eller anden grad på udebane for gæsterne. Men kort før tid, var det i stedet hjemmeholdet, der slog til.

Efter et fladt indlæg fra Roberto Pereyra i kampens 83. minut endte bolden hos Juan Camilo Zúñiga, der sparkede Watford foran 2-1.

Det lignede kampens resultat, men i overtiden begik Marouane Fellaini et klodset straffespark, og Troy Deeney svarede igen ved at banke bolden i mål til slutresultatet.