Wigan og Tottenham delte i tempofyldt opgør

Begge mandskaber havde alvorligt brug for en sejr, og hverken hjemmeholdet Wigan eller gæsterne fra Tottenham kunne for alvor være tilfredse med 2-2-resultatet.

Inden lørdagens opgør lå hjemmeholdet under nedrykningsstregen med tre point op til Aston Villa på den anden side, mens Tottenham lå i tæt kamp med London-klubberne Chelsea og Arsenal om tredjepladsen i Premier League.

Begge hold var derfor tvunget til at komme frem på banen, og efter bare otte minutters spil havnede bolden i nettet for første gang.

Efter et noget slapt spil i Wigan-forsvaret var det Tottenhams superstjerne Gareth Bale, der fik bolden til at havne i Wigan-målet.

Bale sprang frem mod Wigan-keeper Joel Robles, der skød bolden ind på Bales fod, hvorefter Robles kunne se bolden lande i nettet bag ham - 1-0 til gæsterne.

Bare to minutter efter var det Wigans tur til at komme på måltavlen. På hjernespark lykkedes det Shaun Maloney at finde Emmerson Boyce inde i feltet. Han headede bolden til den bageste stolpe og forbi en chanceløs Hugo Lloris i Tottenham-målet.

Trods flere store chancer i første halvleg gik de to hold til pause med stillingen 1-1.

Anden halvleg startede i samme høje tempo, og efter bare fire minutter bankede Wigans Callum McManaman bolden ind bag Lloris fra kanten af feltet.

Trods flere store chancer til begge hold holdt hjemmeholdets 2-1-føring frem til to minutter før tid.

Her fik Wigans Emmerson Boyce sidste fod på et hjørnespark, der endte i eget net til stillingen 2-2.

Wigan ligger fortsat under stregen med to point mindre end Aston Villa.

Tottenham forbliver på femtepladsen med med lige så mange point som Chelsea på fjerdepladsen. Chelsea har dog spillet en kamp færre en både Tottenham og Arsenal.