Det franske firma, som udløste den europæiske kødskandale ved at anvende 750 ton hestekød som oksekød, har mandag fået lov til at genoptage produktionen af hakket kød, pølser og færdigretter.
Men Spanghero, hvis hestekød endte i 4,5 millioner produkter med oksekød, vil ikke længere få lov til at oplagre frosset kød.
Det siger den franske landbrugsminister, Stephane Le Foll.
Med forbuddet mod at lagre frosset kød kan Spanghero ikke længere optræde som mellemhandler for slagtehuse og fødevarefabrikker.
Virksomheden er stadig mistænkt for at have fuppet med fakturaer, så hestekød pludselig blev til oksekød ved videresalg.
Spanghero fik i sidste uge inddraget sin licens til at producere, efter det kom frem, at blandt andet hestekød fra Rumænien var hældt videre ud på det europæiske marked af det franske selskab.
Den franske levnedsmiddelkontrol har udført inspektioner på Spangheros fabrik i Castelnaudary i det sydvestlige Frankrig, og resultatet af undersøgelsen vil blive kendt fredag.
- På dette tidspunkt er 80 procent af det samlede kødlager blevet gennemgået, og arbejdet er i gang med de sidste 20 procent, siger den franske landbrugsminister.
Spanghero mener ikke, at virksomheden har ansvar for, at hestekød er blevet faktureret som oksekød.
/ritzau/AFP