Kvickly i Nykøbing valgte for tre år siden, at man ikke længere ville pakke kød om.
Kvickly i Nykøbing valgte for tre år siden, at man ikke længere ville pakke kød om.
- Vores kødafdeling havde ikke et ret godt ry, og det ville vi ændre på, fortæller Anders Madsen, der er varehuschef i Kvickly.
Noget tyder på, at det var den rette beslutning, der blev taget.
- I løbet af de tre år har vi firedoblet vores omsætning, og vi har set, at der kommer kunder langvejs fra for at købe kød hos os, så det er rigtigt godt, siger Anders Madsen.
Beslutningen betyder også, at der er gode tilbud til de kunder, som møder op i butikken i Nykøbing fra morgenstunden.
Det er der mange, der har fundet ud af. Der er en fast kundekreds, der står klar med indkøbsvognen klokken ni, og som målbevidst går ned til området, hvor der sælges fersk kød og mejeriprodukter. For det er her, man kan finde de gode tilbud.
Typisk er fersk opskåret kød sat ned til det halve, og man kan købe en liter mælk til to kroner, når den er fra dagen før.
- Vi har en politik om at fersk udskåret kød ikke må være ældre end 72 timer, så derfor sætter vi vores slagtervarer ned for på den måde også at minimere vores svind. siger Anders Madsen.