cookie-og-privatlivspolitik

KnuthenborgKnuthenborg
Europas største safaripark, lige nord for Maribo på Lolland.

Knuthenborg Safaripark har dyr fra alle verdenshjørner. Det er muligt at opleve dyr fra følgende områder:

Afrika
Amerika
Asien
Australien og
Europa
Expedition Tiger – et helt nyt koncept

Midt i maj åbnede Expedition Tiger, som er et spritnyt koncept i safariparken.

Expedition Tiger tager parkens gæster – både store og små – med på tiger ekspedition i Indien. Som gæst er man pludselig hovedpersonen i en meget dramatisk historie om en hun-tiger og hendes unge. Christoffer Knuth, som er direktør i Knuthenborg Safaripark, lover alle gæster en vild oplevelse ud over det sædvanlige. Man finder Expedition Tiger – som er den eneste af sin art i verden – i Småland, ved siden af vandlegepladsen.

Danmarks største naturlegeplads

Som besøgende i Knuthenborg Safaripark kan man udover at opleve de mange dyr, også benytte Danmarks største naturlegeplads. På naturlegepladsen kan man blandt andet prøve: en hoppepude, vand- og sandleg, tømmerflåder, klatretårne, svævebane, livagtige trædyr, rutsjebaner, balanceleg, gynger, legehuse og drabelige hængebroer.

Naturlegepladsen indeholder elementer for børn i alle aldre. Hvad end der er tale om helt små børn, nystartede skolebørn eller teenagere, er der nok at gå i gang med.

Beliggenhed og priser

Hvis du har lyst til at besøge safariparken, kan du finde den på følgende adresse:

Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Alle
4930 Maribo

De har netop åbnet for Congo Splash, danmarks, højeste, længste, stejleste og mest vilde vandrutsjebane nogensinde. Placeret ved småland, og helt sikkert et besøg værd.

Du kan læse mere om Knuthenborg Safaripark på deres hjemmeside


ANNONCE