Benzema laver hattrick i sejr med brasilianske genistreger

Det var i denne situation, at Real Madrids Rodrygo driblede forbi Almerias Samu Costa og satte 2-0-målet op. Foto: Pablo Garcia/Ritzau Scanpix

Den franske stjerneangriber Karim Benzema leverede et hattrick i første halvleg, da Real Madrid slog Almeria.

Med hjælp fra to brasilianske driblekonger på kanterne fik Karim Benzema lavet hattrick for Real Madrid, som vandt 4-2 hjemme over Almeria i La Liga.

Med sejren har Real Madrid på andenpladsen 68 point efter 32 kampe. Barcelona, der spiller senere lørdag aften, har otte point mere for en kamp færre.

Efter denne spillerunde resterer der seks kampe i den bedste spanske fodboldrække. Så Barcelona er stadig tårnhøj favorit til at vinde mesterskabet.

Real Madrid var tilbage i rollen som et motiveret hold, der gerne ville spille poleret og chanceskabende fodbold.

Efter sidste rundes skuffende nederlag på 2-4 ude til Girona kom Real Madrid dermed tilbage på vinderkurs.

Der var blot spillet fem minutter, da brasilianeren Vinicius Junior på venstrekanten driblede forbi en modstander og fandt Benzema til en nem 1-0-scoring inde foran mål.

Kampens detalje stod Rodrygo for, da brasilianeren 12 minutter senere tørrede Almeria-spilleren Samu Costa ved at trille bolden bagom sig selv og komme fri i feltet til at assistere Benzema, som igen havde fundet pladsen til scoring.

Benzema udnyttede efter 42 minutter et straffespark til 3-0-føring. Almerias Lazaro reducerede til 1-3 kort inden pausen.

I anden halvleg viste Rodrygo også, at han selv er i stand til at score. Han bankede bolden op i det fjerneste målhjørne med et langskud.

I slutfasen var Benzema tæt på at score for fjerde gang, men franskmanden ramte indersiden af stolpen.

Den indskiftede Real Madrid-spiller Marco Asensio sendte også bolden på stolpen, inden der blev fløjtet af.