Bjørnene hjælper Hvidovre mod toppen

Det var en fortjent sejr til københavnerne, der ved Daniel Stenderup og Marcus Lindberg vandt med 2-0, og dermed skød Hvidovre et betydeligt skridt fremad mod oprykning.

HVIDOVRE, FOLKETIDENDE: Bjørnene var uden cheftræner Claus Jensen, der lå ude med sygdom, da falsterklubben skulle forsøge at sætte en kæp i hjulet på Hvidovre IF’s chancer for at få fingrene i en andenplads i Danmarks andenbedste række. 20-årige Simon Madsen startede inde på ventreback-positionen, men ellers var det den vante startellever.

I kampens første minut, var der en stor chance til Nicolai Jessen, der modtog bolden i Hvidovre-feltet, men 'Geparden fra Rødby' fik ikke sparket ordentligt, så det endte i et halvkvalt forsøg.

Sekunder senere i den anden ende fik Hvidovres Tobias Thomsen to store chancer, da han fremtvang et hjørnespark efter nogle finurlige driblinger, der fik ham i en farlig situation. Kasper Jensen clearede, men efter hjørnesparket forsøgte Martin Spelman sig med en flugter 30 meter ude, der netop snittede toppen af Morten Banks overligger.

Det rene bur holdt dog ikke længe, da Hvidovres Stenderup modtog bolden efter klumpspil i NFC-feltet. Han nåede at afslutte med spidsen af tåen- og bliver hjulpet af stolpen til 1-0.

Det var til tider en intens kamp i Hvidovre-kedlen, der også flere gange var ved at koge over. I kampens 26. minut var det således hjemmeholdets træner, Per Frandsen, der gjorde sig uheldigt bemærket af dommeren- dog blot til et gult kort. Første halvleg stod i den grad i Hvidovres tegn, men der var både intensitet og aggression fra begge hold- og trænerbænke.

Hjemmeholdet havde stor opbakning fra de næsten 1500 tilskuere, der sang utrætteligt igennem kampen.

Anden halvleg startede dog langt bedre for falstringerne, og det blev også til en kæmpechance til Mathias Gehrt, der efter en tunnel sparker den direkte på Djukic i HIF-målet.

Men det næste mål blev ikke Nykøbings, da Hvidovres Boateng smaskede den ind på overliggeren, hvorefter bolden hamrede ned i målstregen. Det lod til, at bjørnene kunne takke lykkens gudinde for stadig at være med i kampen, men bolden landede uheldigvis hos Marcus Lindberg, der krøllede den forbi Morten Bank og ind i det fjerne hjørne. 2-0 til hjemmeholdet.

Sådan sluttede det, og Hvidovre IF sidder dermed i divisionens top med samme antal point som Lyngby BK og AC Horsens i jagten på oprykning fra NordicBet-ligaen.

• NFC ville gerne have haft revanche for 1-0 nederlaget på Lollands Bank Park tidligere på sæsonen- men den måtte de se langt efter, da Hvidovre IF igen var det bedre hold i dag. Foto: Anders Knudsen

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting