Team Sydhavsøerne i ren opvisningsstil

Team Sydhavsøerne vandt den tredje sejr i træk.

MARIBO: Efter tre nederlag i træk har Team Sydhavsøerne genfundet melodien. Lørdag eftermiddag tog de den tredje sejr i træk i mændenes 1. division i håndbold.

Og det var en ganske overbevisende en af slagsen, hvor Team Sydhavsøerne langt om længe fik leveret en mere end tilfredsstillende præstation på hjemmebane mod Skovbakken.

Aarhusianerne fulgte med i de første 30 minutter, hvor der var fart over feltet straks fra start, med masser af scoringer i begge ender.

Men det var værterne, der fik først fat i spillet, og også bragt sig foran med et par mål, da der kom godt gang i kontrafasen.

Frederik Kiszka gjorde det til 13-9, og hjemmeholdet var på nippet til at stikke af.

En scoringspause på næsten ti minutter betød dog, at Skovbakken igen fik en smule kontakt og indhentet lidt af det tabte, så der kun stod 16-13 på måltavlen efter første halvleg.

Den føring blev straks udbygget efter pausen, hvor Team Sydhavsøerne havde et ekstra gear i forhold til Skovbakken, der trak store veksler på de samme kræfter, der i længden slet ikke kunne stå distancen.

Fra 20-15 blev der øget til 24-17 og 29-20.

Den første ti målsføring kom ved stillingen 31-21 i en forrygende opvisning fra Team Sydhavsøernes side, der totalt lammede gæsternes angrebsspil.

I ren opvisningsstil endte det 37-24 til Team Sydhavsøerne.