Finsk indskifter sikrer Vejle sæsonens første sejr

Vejle-spillerne jubler over en scoring i Odense. Foto: Tim K. Jensen/Ritzau Scanpix
Syvende gang var lykkens gang for Vejle, der fredag fik sæsonens første sejr, da oprykkerne vandt 2-1 over OB.

Efter seks nederlag i træk fik Vejle Boldklub langt om længe point på kontoen og endda tre af slagsen.

En scoring syv minutter før tid af finske Jasin Assehnoun sikrede oprykkerne deres første sejr i indeværende sæson ude mod OB, da Vejle vandt 2-1.

OB sad ellers på alt det første kvarter, hvor fynboerne også bragte sig i front på en omstilling, men Vejle lod sig ikke slå ud.

For bare fem minutter senere fik oprykkerne udlignet, da Rasmus Lauridsen på elegant vis bragte balance i regnskabet. Det satte gæsterne i gang, og første halvleg udviklede sig til en chancerig og kaotisk affære, hvor der var chancer i begge ender.

Efter pausen virkede begge mandskaber udkørte, men en sløset forsvarsaktion af OB's Bjørn Paulsen betød, at Jasin Assehnoun sikrede Vejle sæsonens første point og ikke mindst oprykkernes første sejr.

Sejren sender Vejle forbi Hvidovre i bunden af Superligaen, mens OB forbliver på syvendepladsen.

Det fynske hjemmehold lagde ellers bedst fra land, og et massivt OB-tryk i kampens indledning gav pote efter et lille kvarter.

Bashkim Kadrii satte fart og fandt Don Deedson i det lille felt, hvor OB-kanten uhindret kunne sætte foden på sit tredje sæsonmål.

Føringen fik dog ikke lov at stå længe, da Rasmus Lauridsen fem minutter senere på elegant vis loppede bolden over OB-keeper Martin Hansen til 1-1.

Herefter blev opgøret rodet og uden struktur, og det billede fortsatte efter pausen, og det lignede længe en pointdeling.

Men efter en sløset clearing af OB-anfører, Bjørn Paulsen, sendte Jasin Assehnoun Vejle på sejrskurs efter 83 minutters spil. OB pressede på til sidst, men oprykkerne stod imod, og Vejle kunne dermed juble over sæsonens første sejr.

• Superliga: OB - Vejle Boldklub

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting