Kiel knækker AG København efter pausen

Mikkel Hansen og holdkammeraterne førte længe over THW Kiel i Champions League, men blev til sidst slået 26-28

THW Kiel afgjorde slaget mod AG København med en kraftpræstation i det sidste kvarter af søndagens brag i Champions League.

Tyskerne vandt med 28-26 på hjemmebanen i Nordtyskland og topper nu gruppe D med 11 point. AG København har 9 point på andenpladsen.

AG Københavns spillere leverede en meget helstøbt præstation og førte i størstedelen af kampen, men i slutfasen knækkede de danske gæster over for de fysisk stærkere modstandere.

Flere AGK-udvisninger samt redninger fra Kiel-målmand Thierry Omeyer betød, at værterne kunne bringe sig i front. Og stille og roligt udbygge føringen.

Mikkel Hansen åbnede først sin personlige målkonto efter et kvarter, men sørgede senere i kampen med flere scoringer for at holde spændingen i live.

De danske gæster gik til pause foran 14-12 efter en dramatisk afslutning på første halvleg, hvor Kiel fik udlignet til 12-12 et minut før tid, og AG København sluttede med to mand i straffeboksen.

To scoringer i undertal fra Mikkel Hansen gav alligevel en dansk pauseføring, som var helt fortjent.

Niclas Ekberg på højrefløjen var også fremragende og meget træfsikker i kampens indledning. I de første 20 minutter alene scorede Ekberg seks gange.

AG Københavns næste kamp i Champions League bliver spillet i februar, hvor RK Partizan Beograd kommer på besøg hos de danske mestre. Københavnerne mangler fortsat at spille tre kampe.

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting