Klopp peger på uretfærdigheder i sen Liverpool-nedtur

Jürgen Klopp var stolt over præstationen trods nederlaget til Tottenham. Foto: Henry Nicholls/Ritzau Scanpix
Liverpools chef har aldrig oplevet en kamp med så vanvittige beslutninger, siger han efter møde med Tottenham.

Liverpool blev ramt af to udvisninger og fik fejlagtigt underkendt en scoring for offside i lørdagens udekamp mod Tottenham i Premier League.

Alligevel var gæsterne tæt på at få uafgjort med hjem fra London, men det endte med et nederlag på 1-2, efter at Joel Matip scorede i eget mål fem minutter inde i overtiden.

Liverpool-manager Jürgen Klopp var stolt over at se moralen hos sine spillere, men peger på, at hans hold blev udsat for "uretfærdige forhold" og "vanvittige beslutninger".

- Fodbold er et resultatspil. Det er derfor, vi spiller.

- Men kan man ikke få et resultat, så handler det om præstationen, og hvad man kan tage med fra den. Jeg har aldrig været mere stolt af et hold, end jeg er i dag.

- Jeg har aldrig set en kamp som denne, når det kommer til uretfærdige forhold og vanvittige beslutninger, siger Jürgen Klopp i et interview med Sky Sports vist på TV3 Sport.

Efter slutfløjt har det engelske dommerorgan PGMOL været ude at beklage, at Liverpools Luis Diaz efter godt en halv times spil fik underkendt et mål for offside.

PGMOL oplyser til Sky Sports, at offside-kendelsen var forkert, og dermed blev Liverpool frataget en 1-0-føring.

Ti minutter tidligere var Liverpool blevet reduceret til ti mand, da Curtis Jones fik direkte rødt. Dommeren havde i første omgang givet midtbanespilleren en advarsel, men efter et VAR-tjek blev det ændret til rødt.

Curtis Jones' sparkede ned på bolden, og hans fod rullede hen over bolden, så den ramte en Tottenham-spiller på lægbenet.

- Hvis man ser det i slowmotion, så kan man måske tro, at det er til rødt, men det synes man ikke som spiller, siger Klopp.

Efter 69 minutter blev indskiftede Diogo Jota udvist, da han modtog sin anden advarsel. Liverpool-manageren mener ikke, at den første advarsel var korrekt, og derfor burde Jota ifølge Klopp aldrig have været vist ud.

Trods to mand i undertal var gæsterne tæt på at få uafgjort, men i overtiden gik det galt.

- Det er hårdt at tage ind, men jeg er stolt, siger tyskeren.

- Mine spillere var som monstre. Det var utroligt, som de kæmpede. Det var en meget speciel aften, siger Klopp.

Nederlaget var Liverpools første i denne sæson. Holdet indtager fjerdepladsen i Premier League med 16 point efter syv spillerunder. Tottenham har 17 point på andenpladsen lige bag førerholdet Manchester City.