Manchester United tanker selvtillid i sikker Liga Cup-sejr

Casemiro bidrog både med et mål og en assist i den sikre Liga Cup-sejr over Crystal Palace. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix
Rasmus Højlund fik de sidste 20 minutter for Manchester United, som uden problemer slog Crystal Palace.

Det har været op ad bakke for Manchester United i begyndelsen af sæsonen, men tirsdag var de bekymrede miner for en stund forsvundet på Old Trafford.

Hjemme mod Crystal Palace vandt storholdet 3-0 i Liga Cuppen og tankede dermed værdifuld selvtillid til de kommende opgaver i Premier League og Champions League.

Det var Uniteds anden sejr på stribe efter 1-0 over Burnley i weekenden.

Rasmus Højlund og Christian Eriksen har fået godt med spilletid på det seneste, men ingen af dem var med fra start i tirsdagens kamp.

Eriksen var slet ikke en del af truppen til opgøret, mens Højlund overværede de første 73 minutter fra bænken.

Herfra så han sine holdkammerater dominere og tage føringen efter 20 minutters spil.

Efter et gennemspillet angreb kastede Alejandro Garnacho sig ind i et fladt indlæg fra højre side og åbnede scoringen.

Gæsterne, der stillede op uden Joachim Andersen i midterforsvaret, havde ikke meget at byde på og spillede sig ikke frem til et eneste skud på mål i første halvleg.

I stedet blev det også 2-0, inden spillerne kunne gå til pause. Casemiro scorede på et kraftfuldt hovedstød efter hjørnespark fra Mason Mount.

Anthony Martial havde fået chancen i angrebet, og han kvitterede for tilliden ti minutter inde i anden halvleg.

En sløj clearing af Palace-forsvaret gav Casemiro mulighed for at slå et indlæg til bageste stolpe, hvor Martial umarkeret bankede United på 3-0.

Med knap 20 minutter igen blev Højlund skiftet ind og fik dermed et indhop i en kamp, hvor presset for at være kampafgørende var mindre end sædvanligt.

Han nåede dog ikke at sætte et nævneværdigt aftryk.

Det gjorde Jacob Bruun Larsen til gengæld som en del af Burnleys hold ude mod Salford. Danskeren startede inde og scorede til 2-0 i gæsternes sejr på 4-0.

Både United og Burnley er videre til ottendedelsfinalerne.