Nielsen og Islanders comeback-sejrer i NHL-slutspillet

Frans Nielsen lavede en afgørende udligning, der sendte New York Islanders i overtid mod Florida.

Frans Nielsen scorede et vigtigt mål, da hans hold, New York Islanders, vandt den tredje kamp i slutspilsserien mod Florida Panthers med 4-3. Dermed fører newyorkerne 2-1 før fjerde kamp, der også finder sted i Brooklyn, New York.

Det så ellers ikke godt ud for danske Frans Nielsen og New York Islanders, da holdet kort inde i anden periode troede, at de var kommet bagud 0-3. Heldigvis for holdet blev Florida Panthers' scoring annulleret, og stillingen forblev 0-2.

Inden kampen var der fokus på Florida Panthers' målvogter Roberto Luongo, der i holdenes anden indbyrdes kamp pillede glansen af Islanders' farlige fronttrio bestående af Frans Nielsen, Kyle Okposo og John Tavares.

Men Floridas målvogter fik slet ikke lige så godt fat i de tre offensive spillere, der tilsammen stod for to assist og en scoring. Efter 0-2 kom Islanders på 1-2, men Nick Bjugstad scorede til 1-3 kort tid efter.

I slutningen af anden periode tog New York Islanders dog styringen. Først scorede Shane Prince, og senere slog danske Frans Nielsen så til med den afgørende udligning.

Islanders' anfører, John Tavares, fandt danskeren tæt under mål, hvor herningenseren roligt løftede pucken i mål med baghånden.

Efter udligningen spillede begge hold mere forsigtigt - måske af frygt for at tabe kampen og komme bagud i den indbyrdes stilling. Men efter kampen var gået i overtid, lykkedes det for Islanders' Thomas Hickey at score på en friløber.

Dermed vandt newyorkerne 4-3 og fører nu 2-1 i opgør inden fjerde kamp bliver spillet onsdag lokal tid.

Danske Frederik Andersen og Anaheim Ducks tabte for anden gang i lige så mange forsøg til Nashville Predators.

Lige som i det første opgør vandt Nashville udekampen med 3-2. Nok engang spillede Frederik Andersen kun en birolle på udskiftningsbænken, da John Gibson var foretrukket i Anaheims mål.

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting