Øv for en julegave

Team Sydhavsøerne tabte til Faaborg i årets sidste 1. divisionskamp.

Det begyndte lovende, men sluttede skidt.

Team Sydhavsøernes lagde ud med brask og bram og førte 4-0 efter otte minutters spil mod Faaborg.

Men 52 minutter senere stod Faaborgs spillere med løftede arme efter en sejr på 25-23 i Maribo-Hallerne.

Dermed forpassede Team Sydhavsøernes muligheden for at skabe luft til bundholdene i håndboldmændenes 1. division.

Kampen var ikke på højeste niveau, men det var dommer-duoen Allan W. Rahbæk og Troels Kure sandelig heller ikke. Udover flere mærkværdige kendelser uddelte dommerduoen 15 udvisninger og tre røde kort.

Måske var de to dommere ikke skyld i Team Sydhavsøernes nederlag - og dog. Otte minutter før lukketid scorede Andreas Stryger - troede alle. Men opmændene fløjtede for skridt mod Stryger, hvilket næppe var tilfældet, og få sekunder senere scorede Faaborgs bedste Mark Schiøtte til Faaborg-føring 22-19.

Via en heroisk finish fik Team Sydhavsøerne muligheden for at få sikre det ene point, da Tim Udby fik tilkent et straffekast blot 20 sekunder før tid. Men Anders Larsen misbrugte og dermed missede Team Sydhavsøerne muligheden for at få det ene point. I kampens sidste sekund cementerede Marco Jovetic Faaborgs sejr.

Topscorer for Team Sydhavsøerne blev Tim Udby med fem "kasser".

Læs alt om kampen og reaktionerne i mandagens udgave af Folketidende.

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting