Rodrygo fortsætter målform i ny Real Madrid-sejr

Rodrygo markerer med hånden, at det var femte kamp i træk for Real Madrid, at brasilianeren kom på måltavlen. Lørdag scorede han til 2-0 i sejren over Granada. Foto: Isabel Infantes/Reuters

Real Madrid snuppede lørdag en pligtsejr på 2-0 hjemme over Granada i den bedste spanske fodboldrække.

Real Madrid og Girona kørte lørdag parløb i toppen af La Liga.

Både Girona og Real Madrid tog således favoritsejre i den bedste spanske fodboldrække.

Real Madrid vandt 2-0 hjemme over Granada, mens Girona besejrede Valencia på hjemmebane med 2-1.

Sejrene betyder, at Real Madrid og Girona topper tabellen med 38 point for 15 kampe. Real Madrid har en lidt bedre målscore end Girona.

Real Madrid dominerede lørdagens kamp mod Granada, som ikke så meget til bolden i det meste af kampen. Til gengæld stod Granadas forsvar solidt i de første 25 minutter.

Men lidt over midtvejs i første halvleg fandt Real Madrid en vej gennem Granadas kompakte forsvar med god teknik og timing.

Det var Toni Kroos, som agerede dåseåbner og åbnede modstanderens defensiv med en sublim assist til Brahim Diaz, der scorede til 1-0.

På det helt rigtige tidspunkt fandt Kroos med en dyb stikning Diaz, der elegant vippede bolden ind bag Granadas indskiftede keeper Andre Ferreira.

Real Madrid spillede derefter endnu mere tilbagelænet og lod bolden gøre det meste af arbejdet med en solid overvægt af boldbesiddelse.

Efter 57 minutter øgede Rodrygo føringen til 2-0, da Real Madrids kantspiller var over en ripost fra Granada-målmanden. Forinden havde Jude Bellingham brændt en chance tæt inde foran mål.

Rodrygo er inde i en god stime for Real Madrid. Det var den brasilianske landsholdsspillers femte kamp i træk med mål for Real Madrid. Alle fem kampe er samtidig endt med sejre til Real Madrid.

Tidligere lørdag vandt Girona 2-1 hjemme over Valencia på to sene mål af angriberen Cristhian Stuani, der vendte 0-1 til sejr.

Stuani scorede til 1-1 efter 82 minutter og blev matchvinder med målet til 2-1 efter 88 minutter.