Skuffet Tuchel savner skarphed foran mål

Chelsea-fans kan nok nikke genkendende til den forklaring, Thomas Tuchel giver for nederlaget. Foto: Frank Hoermann/Sven Simon/Ritzau Scanpix
Allerede i Thomas Tuchels anden kamp som cheftræner for Bayern München blev klubben sendt ud af pokalen.

Han blev ansat for at redde en sæson, der ifølge Bayern Münchens ledelse var på vej ud ad et sidespor.

Men kort tid efter Thomas Tuchels ansættelse som cheftræner i den tyske mesterklub er klubben allerede ude af landets største pokalturnering, DFB-Pokalen.

Det kommer som en stor skuffelse for den tidligere Chelsea-træner.

- Selvfølgelig er det en stor skuffelse. Jeg ved ikke, om det er fortjent, men i sidste ende er det lige meget, siger han til Bayern Münchens hjemmeside.

Det var på et straffesparkmål i tillægstiden af kvartfinalen, at Freiburg tirsdag sendte Bayern München ud af turneringen med en 2-1 sejr.

Kampen var blot Thomas Tuchels anden kamp som ansvarlig for det tyske mesterhold.

Og Chelsea-fans kan nok nikke genkendende til den forklaring, Thomas Tuchel giver for nederlaget.

Læs hele interviewet

- Der var faser i kampen, hvor vi var gode - endda meget gode - men vi manglede skarpheden foran mål, siger Thomas Tuchel.

Bayern vandt senest pokalturneringen i 2020. Freiburg havde inden sidste sæson aldrig været i finalen, men er nu godt på vej mod sin anden optræden i træk.

- Vi havde ikke held med afleveringerne i den sidste tredjedel. Nu skal vi fordøje, hvad der er sket. Det kommer til at tage tid at sluge, men vi er nødt til at fordøje det og lære af det, siger Thomas Tuchel.

Bayern kom ellers foran efter små 20 minutter, da Dayot Upamecano steg til vejrs og headede et hjørnespark ind.

Glæden varede dog ikke længe for hjemmeholdet. Otte minutter senere blev der udlignet. Med et brag af et skud halvflugtede Nicolas Höfler fra distancen bolden ind til 1-1.

Efter 45 minutter - og lidt til - målløse minutter i anden halvleg faldt afgørelsen så i tillægstiden. Jamal Musiala fik mere eller mindre tilfældigt blokeret et skud med sin arm i eget felt, og så var der straffespark.

Det sparkede Lucas Höler sikkert ind, og så kunne gæsterne bryde ud i ekstatisk jubel.

• Soccer DFB Cup / FC Bayern Munich-SC Freiburg 1-2.

Skole søger nye unikke talenter: Og det koster ingenting