Stjernespækket PSG-hold taber anden hjemmekamp i træk

Indskiftede Bradley Barcola scorede efter 56 minutter kampens eneste mål. Foto: Stephane De Sakutin/Ritzau Scanpix

For anden kamp i træk måtte den franske ligas førerhold, PSG, se sig besejret på hjemmebane.

Et PSG-mandskab med Lionel Messi og Kylian Mbappé fra start måtte søndag for anden kamp i træk se sig besejret på hjemmebane.

Det stjernespækkede hold tog i den hjemlige liga imod Lyon, der ellers har været skidt spillende i denne sæson.

Alligevel blev det til en 1-0 sejr til udebaneholdet, der aktuelt er nummer ni i den franske liga og er ledet af den tidligere PSG-cheftræner Laurent Blanc.

Det var indskiftede Bradley Barcola, der efter 56 minutter scorede kampens eneste mål.

Før pausen havde Lyon også muligheden for at bringe sig foran, da klubben blev tildelt et straffespark.

Men den tidligere Arsenal-angriber Alexandre Lacazette var ikke skarp nok fra 11-meter-pletten.

Efter kampen anerkendte PSG-midtbanespilleren Danilo, at holdet har ramt lidt af en mur.

- Vi er nødt til at vågne op. Titlen er ikke garanteret på nogen måde - der er stadig mange kampe, siger han ifølge AFP til streamingtjenesten Prime Video.

Verdensmesteren Lionel Messi spillede hele kampen for PSG, men han er for tiden faldet i unåde hos hovedstadsklubbens fans.

Det skyldes ifølge AFP, at han endnu ikke har forlænget sin kontrakt med klubben.

Således blev han mødt med buhråb før startfløjt.

Hans aftale på to år udløber til sommer. Ifølge AFP taler parterne dog om en forlængelse.

I sidste spillerunde før landsholdspausen tabte PSG også på hjemmebane - denne gang til Rennes, der vandt 2-0.

Med nederlaget er PSG's føring i den franske liga nu reduceret til seks point.

På andenpladsen finder man Lens efterfulgt af Marseille, der begge har 60 point.

I næste runde skal PSG møde Nice på udebane, før titelbejlerne Lens kommer til Paris.