Annonce
Sport

Minut for minut: LFA - Hvidovre 0-2

Se kampen minut for minut - og få kommentarer i løbet af aftenen.

90+5: Kampen er fløjtet af. Skandaledommer brøles der fra de Alliancens fans. Det er nok ikke så meget på grund af slutfløjtet.

 
90+4: Joachim Pedersen redder Hvidovre fra 0-3. Ayoub Sørensen har eller sløbet fra ham, mens han er bagerste mand. Ayoub tøver dog med afslutningen og Joachim Pedersen kommer med en glidende tackling.

90+3: Lukasz Cieslewitsz rammer ved siden af bolden inde i det lille felt. Han skulle ellers stort set bare have ramt den for at score. Det var indskiftede Jesper Skak Nielsen, der lagde bolden ind i feltet.

90+1: Alliancen appelerer for hånd på bolden inde i Hvidovres felt. Men straffesparket dømmes ikke.

90: God afslutning fra Jose Mineiro. Mads C. Pedersen tager turen hele vejen op af banen. Spiller bolden til Mineiro, der får den med ryggen til målet. Han drejer rundt og sender bolden mod mål, hvor Kim Drejs kommer op under overlæggeren og griber.

89: Udskiftning: Anders Clausen kommer ikke til at score i dag mod LFA. Han går ud og Jesper Skak Nielsen kommer ind.

87: Hjørnespark til LFA. Miniero kommer frem til en afslutning. Men der kommer ikke noget ud af hjørnespark. Alliancen presser, men kan ikke siges at have været specielt farlige efter 0-2 målet.

82: Udskiftning: Morten Bech ind for målscorer Marc Olsen.

80: Det kan godt være, at Nicklas Paulsen har brændt en del chancer i dag. Men man må trods alt også sige, at han har skabt de chancer. Igen skaber han noget i Hvidovres felt. Men der er ingen til at følge op, da Hvidovres målmand fumler rundt. Det bedste man kan sige om angrebsmakkeren Jose Mineiro er, at han har været anonym.

77: MÅL 2-0 Marc Olsen sender bolden ind helt nede ved bunden af stolpen uden chance for Nikolaj Larsen. Han er selv med til at skabe chancen, hvor han spiller Anders Clausen ind i feltet. Afslutningen rammer en Alliance-spiller og hopper ud til Marc Olsen, der sparker den ind med venstre.

76: Efter 20 minutter med stort Alliance-overtag krævede det kun en god solopræstation af den indskiftede Ayoub Sørensen til at ødelægge det hele. Den lille hurtigløber giver store problemer for et Alliancemandskab, der nu har både Lasse Holmgaard og Clement Kafwafwa ude.
74: MÅL - Ayoub Sørensen straffesparket midt i målet og Nokolaj Larsen kaster sig til højre.

73: Mads C. Pedersen begår straffe. Ayoub Sørensen tager turen gennem hele forsvaret til Mads Pedersen lægger ham ned i en nærkamp.

70: Udskiftning. Clement Kafwafwa kommer ud på båre og Daniel Hartmann kommer ind i stedet.

69: Mens Semou er kommer op og Kafwafwa fortsat får behandling kan vi fortælle, at der idag er 808 tilskuere på stadion på trods af det dårlige vejr.

68: Efter en hård tackling fra Clement Kafwafwa er både han og Franck Semou til tælling.

64: Endnu en god chance til Alliancen. Mads C. Pedersen kører efter en 1-2 kombination igennem forsvaret og ind i feltet. Desværre er ingen kommet med ind i feltet og Mads' aflevering ryger hele vejen igennem feltet, hvor Junior samler op. Han spiller videre til Joachim Pedersen, der tager chancen med en halvflugter. Den ryger over mål.

64: Udskiftning: Ud Fosu Boateng og ind Ayoub Sørensen

63: Kenneth Jørgensens første berøring bliver et skud på mål. Nicklas Paulsen tager flot bolden til sig og lægger den død for Kenneth Jørgensen. Men forbi mål.

63: Udskiftning. Andreas Bak går halvskadet ud og ind kommer Kenneth Jørgensen.

61: Endnu engang kommer Nicklas Paulsen frem til en afslutning. Zadda lægger et hårdt indlæg ind i feltet, hvor Paulsen kommer op og kraftfuldt header mod mål. Kim Drejs reagerer dog hurtigt og parrerer ud til hjørne. Godt indlæg, god afslutning men altså også en god redning.

59: Anders Clausen plejer altid at score. Men måske ikke i dag? Han har i hvert fald lige haft en kæmpe chance som han brændte. En kikset afslutning fra Fosu Boateng havner hos Anders Clausen der alene og upresset i det lille felt sparker forbi.

57: Nu brænder det lidt på hos Hvidovre. Først et frispark og så opfølgningen på et hjørnespark ender inde foran mål, hvor der er gode muligheder for Alliancen. Men Hvidovre redder i begge situationer.

56: Jesper Münsberg spiller Nicklas Paulsen i dybden. Men angriberen rammer Morten Overgaards ben og bolden går ud til hjørne. Den var stor.

55: Her fra 2. halvlegs start virke Hvidovre til at have fået et overtag. Alliancen laver for mange fejl og Hvidovre er ofte først på bolden.

51: Efter et hjørnespark taber Nikolaj Larsen - stærkt presset - bolden ligened for fødderne af Allan Nielsen. Inden HVidovre spilleren kan prikke bolden i mål, bliver der dog fløjtet for frispark til Nikolaj Larsen.

49: Zadda og Mads C. Pedersen går lidt fejl af hinanden og Fosu Boateng får frit løb ind i feltet. I stedet for en afslutning forsøger han en tværaflevering ind i det lille felt. Men her kommer Nikolaj Larsen ned over bolden inden Anders Clausen kan komme til.

47: Der var det MEGET MEGET tæt på. Morten Overgaard rammer bolden forkert og den triller hen og rammer stolpen på Hvidovres mål. Målmanden kan kun se til. Desværre er det stolpe ud og ikke ind.

46: Anden halvleg er igang. Claes Jørgensen er kommet på skadestuen, hvor det meldes, at han har det ok.



1. havleg


45+1: Dommeren fløjter af efter en lige første halvleg, hvor Alliancens har haft bolden mest, men begge hold er kommet frem til et par halv store chancer. Hvidovres forsvar ser ud til at være til at tale med, men det kræver skarphed fra LFAs forreste.

45: Gult kort En hård tackling på Cieslewisz af Joachim Pedersen giver et gult kort til den unge Alliance-spiller.

44: Der er fuld fart over halvlegens sidste minutter. Først er Nicklas Paulsen på spil i et kontraangreb, hvor Mineiro ikke kommer frem til indlægget. Sekunder efter er bolden i den modsatte ende, hvor Clement Kafwafwa kun med den yderste af tåen i en glidende tackling får sparket bolden væk foran Anders Clausen.
40: En dyb bold ned på Hvidovres banehalvdel er ved at blive farlig. Men Nicklas Paulsen går ligesom Hvidovres Stefan Hansen forkert af bolden. Bagefter opsnapper Andreas Bak bolden. Han bliver væltet lige foran feltet, men dommeren vifter afværgende med armene.
36: Gult kort Stefan Sørensen får gult for et hårdt frispark.

35: Claes Jørgensen bæres nu bort fra stadion. Han skal til videre undersøgelser. Det ser ikke for godt ud.

33: Joachim Pedersen viser sit gode skud. Efter et hjørnespark kanonerer han bolden afsted. Desværre er det midt i målet og Kim Drejs kan parrere.

32: Nicklas jagter chancen og får fat på bolden, da Morten Overgaard sjusker i det som bagerste mand helt ude i Hvidovre venstre side. Men Overgaard kommer tilbage og får tacklet bolden ud til hjørne da NIcklas Paulsen forsøger at komme ind i feltet.

29: Kampen har igen udviklet sig til en hård kamp på midten af banen uden de store chancer. Franck Semou har haft et blødt skud som ikke voldte problemer for Nikolaj Larsen. Oplægget stod Fosu Boateng for.
27: Junior er rykket over på højrekanten og Mads C. Pedersen tager sig af venstre side efter indskiftningen.

20: Samtidig med den store chance til Nicklas Paulsen blev Claes Jørgensen skadet. Han er nu gået ud og kommer næppe ind igen. Claes er ellers startet stærkt i dag med gode nærkampe og god boldomgang.
19: Et godt sammenspil mellem Mineiro og Junior endte med et farligt indlæg fra Junior, hvor Nicklas Paulsen kun er millimeter fra at komme først på bolden. Desværre ikke mål.
14: Gult kort Andreas må tage imod et gult kort.

13: Efter et frispark rykker Zadda godt igennem og ind i feltet fra venstre siden. Men Nicklas Paulsen helkikser afslutningen efter brasilanerens flotte forarbejde.
Angrebet efter har samme Nicklas Paulsen et godt skud udefra, som Kim Drejs skal ud i fuldlængde for at klare.

11: Marc Olsen snyder Andreas Bak og lobber bolden videre til Anders Clausen, der får et firspark mindre end en meter uden for feltet. På det efterfølgende frispark redder Nikolaj Larsen, Anders Clausens skud helt nede ved foden af stolpen. Hvidovre er kommet godt med i kampen og er klart farligst.

10: Stefan Sørensen går til baglinjen og lægger et farligt indlæg ind i det lille felt, hvor hverken Alliancens målmand Nikolaj Larsen eller forsvarere formår at cleare. Men da heller ikke Hvidovres spillere får sat hoved eller fod på bolden, løber det ud i sandet.

8: Alliancens første afslutning. Jose Mineiro kommer højst til vejrs i feltet, men hovedstødet går højre om mål.

6: Anders Clausen er helt fri dybt inde i feltets venstre side, men hans lob, som han laver liggende med venstre benet, går både over målmand og mål. Lukasz Cieslewicz stod for forarbejdet på højre kanten.

5: Anders Bak er ved at skabe en unødvendig farlig situation foran Alliancens felt, da han bliver tacklet af Marc Olsen. Men Olsens aflevering er upræcis og de blåklædte Alliance spillere er atter på bolden.

4: Regnen, der piskede over banen under spillernes opvarmning har lagt sig efter kampen gik i gang. På banen fightes der om overtaget - med en del fejl til følge. Alliancen virker lige nu til at have et lille fysisk overtag. Men ingen chancer endnu.

0: Lars Skibbild Jensen fløjter kampen i gang. Alliancen giver bolden op. Mineiro og Nicklas Paulsen står i cirklen




Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Torben måtte lukke sin elskede bod: - Det gør mig så ked af det

Nykøbing

Stort talent: Prestigefuld hæder til 18-årige Laurits

Kultur

Får 20 millioner til særligt kunst-projekt

Politik

Pia Kjærsgaard: Det må ikke ske igen

Falster

Lokal restauratør bestormet med henvendelser efter prisregn

112

Tre betingede frakendelser: Kørte 100 km/t i 50-zone

Lolland

Statsministeren fremhæver Lolland: - Det er helt og aldeles uretfærdigt

Lolland

Kommunen siger nej - men de nægter at give op: Har es i ærmet

Lokal nyt

Har du styr på din stemme? Tag vores kandidattest her

Lolland

Trængsel før åbning: Kilometerlang parkeringskø

Lolland

Borgmester efter TSØ-uro: Vi bakker fortsat op

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Lolland

Kæmpe nedtur efter afsløringer: Forlader alle poster

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Udland

Trump-advokat: Se bort fra slibrige detaljer

Annonce
Annonce
Lolland

Ex-formand om svindel-anklager: Taget ud af kontekst

Erhverv

Virksomhed på vej til Nakskov: Forventer at ansætte 80-90 medarbejdere

112

22-årig sigtet for drabsforsøg efter knivstikkeri

Guldborgsund

Falstring nomineret til nordisk musikpris

Guldborgsund

Simon står helt alene: Går imod alle andre borgmestre

Lolland

Kommune: Fejl på udsendte ejendoms-skattebilletter

Samfund

Fængsel på jagt efter særlige bøger