Frem fortsætter frit fald

Frem Sakskøbing spillede en stærk anden halvleg, men tabte alligevel for femte gang på stribe.

Frem Sakskøbing har kurs mod LF-serien. Lørdag eftermiddag led østlollikkerne i hvert fald sit femte nederlag på stribe i Danmarksserien i fodbold. B.1909 vandt 3-2 på Sakskøbing Stadion.

Frem fik ellers en perfekt start på begge halvleg. I første halvleg var der kun spillet tre minutter, da Martin Lohse bragte Frem på 1-0. Han modtog bolden midt på B.1909's banehalvdel, lavede en finte og sparkede den i mål via fjerneste opstander.

Men herfra tog gæsterne fra B.1909 over. Værterne kom til at stå alt for langt tilbage på banen. Martin Haugaard udlignede på straffespark efter 27 minutter. Han gjorde det også til 2-1 efter en flot solotur i det 37. minut.

Straks fra anden halvlegs begyndelse udlignede Frem. Henrik Petersen sendte et af sine lange indkast afsted fra 25 meters afstand. Den blev let berørt i feltet af en B.1909'er og gik i nettet.

Midt i halvlegen fik Frem tvivlsomt annulleret et mål efter hjørnespark. Nikolaj Lohse skulle have begået frispark, inden Morten Jakobsen scorede.

Et kvarter før tid fik B.1909's Amil Elezovic gult-rødt kort for at sparke bolden væk. Frem pressede på resten af kampen og kom til to stolpeskud, men det var gæsterne, der scorede. Peter Womberg scorede fynboernes sejrsmål 11 minutter før tid.

Frem ligger dermed fortsat på en nedrykningsplads med tre spillerunder tilbage.