LFA-Thisted Minut for Minut

Se LIVE-opdatering fra kampen LFA-Thisted.

92. Minut: LFA kaster alt frem i et sidste desperat forsøg på udligning, men uden effekt.
88. Minut: LFA-presset virker halvhjertet, og det virker ikke som om hjemmeholdet har mere at investere med i kampen.

85. Minut: LFA recepten lyder på lange bolde frem mod Holmgaard, men Thisted-forsvaret står godt og header væk.

82. Minut: LFA forsøger desperat i slutfasen at lægge det afgørende pres på Thisted. Men foreløbig uden effekt.

77. Minut: Andreas Bak trykker af fra distancen og placerer bolde hårdt ude ved stolpen, men Thisted-keeper Mikkel Petersen hiver en god redning ud af ærmet.

76. Minut: Brasillianske Zada bliver skiftet ud til fordel for Mads Christoffer Pedersen.

75. Minut: Efter reduceringsmålet virker det som om LFA har svært ved at fastholde presset, mens Thisted har god tid og holder godt på bolden mens de er i boldbesiddelse.

69. Minut: LFA presser på for udligningen og ligger med tre angribere fremme. Jesper Münsberg er kommet på banen til fordel for Mads Jensen. Thisted er stadig farlige på kontra.

68. Minut: Frispark til Thisted en meter udenfor feltet. Målscoreren til 0-2 Christian Flindt Bjerg sparker en meter over mål.

66. Minut: MÅL: Martin Junior Christensen gør det til 1-2 på en fremragende dybdeaflevering Lasse Holmgaard.

65. Minut: Opgøret mellem LFA og Thisted bliver overværet af 1.083 tilskuere.

63. Minut: Christian Flindt Bjerg forsøger at overliste LFA-keeper Christian Emil Petersen, men LFA-keeper redder med det yderste at fingerspidserne.

60. Minut: Thisted's Micki Berg misser en afslutning inde i LFA-feltet efter godt Thisted-opspil venstre.

58. Minut: Zada lægger bolden ind i feltet fra venstre og Martin Junior får hovedet¨på, men får ikke kvalitet i hovedstødet og header langt forbi.

57. Minut: Mineiro får tilraget sig bolden og afslutter med venstre, men lige over mål.

56. Minut: Modløsheden breder sig i Nykøbing F. Idrætspark. LFA laver fejlaflevering på fejlaflevering og på nuværende tidspunkt i kampen er det svært at se at hjemmeholdet skal kunne komme tilbage i kampen.

55. Minut: José Mineiro kommer på bnanen istedet for Michael Pedersen, hvilket betyder at LFA satser med endnu en angriber.

50. Minut: MÅL: Direkte frispark til at Thisted's Christian Flindt Bjerg, der scorer på en fuldstændig stillestående LFA-keeper Christian Emil Petersen.

46. Minut: LFA forsøger sig med 4-4-2, hvor Lasse Holmgaard er lagt frem i angrebet sammen med Martin Junior Christensen. Lange bolde frem mod Holmgaard bliver tilsyneladende opskriften for LFA for at komme tilbage i kampen.

46. Minut: Dommer Brian Lindorf har netop fløjtet for 2. halveg.

PAUSE: Stillingen 0-1 til Thisted i en meget jævnbyrdig første halveg.

43. Minut: MÅL: Thisted kommer foran 0-1 på et selvmål af Zada. LFA-forsvaret meget passive overfor en aggressiv Micki Berg, der takler sig igennem LFA-forsvaret og presser Zada til selvmål.

41. Minut: Thisted's Simon Josefsen rundet Claes Jørgensen i Thisted's venstre side og afslutter fladt fra en spids vinkel. LFA-keeper Christian Emil Petersen fodblokerer.

37. Minut: LFA's Michael Petersen bryder igennem i LFA's højre side, og afslutter med venstre ben, men et par meter forbi Thisted-målet.

34. Minut: Løs bold ind i Thisted-feltet, hvor Clement Kafwafwa er gået med frem. Han er centimeter fra at nå bolden før Thisted-keeper Mikkel Petersen.

31. Minut: LFA's Zada til behandling efter at have ofret sig ved at kaste sig ind i en afslutning fra Tommy Markussen.

29. Minut: Tempoet i kampen er faldet en hel del. Mest som følge af mange frispark og spilstop. Begge hold spiller meget på lange bolde og satser tydeligvis mest på at holde en stærk defensiv.

25. Minut: LFA's Claes Jørgensen bryder igennem i højre side og lægger den fladt ind til forreste stolpe mod Martin Junior, der på det skammeligste sparker over mål.

21. Minut: LFA's nyindkøbte Zada sparker direkte på mål fra 25 meter på frispark. Han sparker lige over mål.

20. Minut: LFA's Michael Petersen afslutter fra distancen men sparker fladt millimeter forbi Thisted-målet.

20. Minut: LFA er kommet bedst fra start, hvor det virker som om der er styr defensiven, men LFA har haft et par halve chancer.

15. Minut: Advarsel til LFA's Clement Kafwafwa for at nedlægge Thisted's Micki Berg.

14. Minut: LFA's Mikkel Jensen bryder igennem i højre side, tager et træk ind i feltet og afslutter lige på målmand Mikkel Petersen.

13. Minut: Thisted spiller med musklerne. Advarsel til Thisted's anfører Peter Bechmann for at bremse Claes Jørgensen i kontrafasen.

12. Minut: Frispark til LFA i højre side lidt inde på Thisted's banhalvdel. Bolden bliver sparket i venstre mod Kenneth Jørgensen, der forsøger et tip ind i feltet mod Michael Petersen, der ikke når bolden.

9. Minut: LFA's Kenneth Jørgensen og debutanten Zada laver bandespil i venstre side, men hjørnespark, som Thisted-forsvaret får clearet

5. Minut: LFA's Michael Petersen forsøger sig fra distancen, men sparker flere meter over mål. LFA bedst og mest offensivt fra start.

4. Minut: Frispark til LFA i højre side sparket af Kenneth Jørgensen, men clearet af Thisted-forsvaret. LFA presser på omkring gæsternes felt.

2. Minut: Thisted's Micki Berg afslutter fra venstre-kanten, men sparker i sidenettet.

1. Minut: Dommer Brian Lindorf Hansen her fløjtet opgøret mellem LFA og Thisted i gang.