LIVE: Alliancen - Silkeborg 1-2

Kampen er slut efter to minutters overtid og Silkeborg vinder 2-1,

81. min.: Rajko Lekic skyder på overliggeren, men Alliaqncen holder skansen i defensiven trods hårdt presset,
77 min. Lasse Holngaard hovedstød centimeter fordi stolpen på frispark fra Joachim Pedersen.

66. min.: MÅL til Alliancen. Nicklas Paulseb scorer. Hjørnespark fra Joachim Pedersen til bageste stolpe, hvor Holmgaard vinder hovedstødsduel, og Nicklas Paulsen sparker nedfaldet mål.

57. min.: Advarsel til Martin Ørnskov Nielsen, Silkeborg.

53. min.: Advarsel til Andreas Bak, LFA

52. min.: Steffan Schmidt skyder tæt forbi bageste stang på et forsæg fra kanten af fektet.

47. min.: Kæmpechance til Rajko Lekic, der kommer for sent til tværpasning fra Henrik "Tømrer" Pedersen. 46. min: Anden halvleg er i gang.

45. min. Darko Haramija fløjter til pause. Silkeborg fører 1-0 på et mål af Martin Svensson.

45. min: Renato Arapi kommer tæt under mål til afslutning, men bolden rammer stolpen, og Henrik "Tømrer" Pedersen bliver vinket offside på opfølgeren.

43. min.: Alliancens største chancer tilfalder netop indskiftede Martin Junior Christensen, men alene med Silkeborg-keeperen tøver han, og Falkenberg afværger.

42. min. Clement Kafwafwa udgår med en skade og ind kommer Martin Junior Christensen.

39.min.: Behersket langskud fra Claes Jørgensen - klaret af målmand Kenneth Falkenberg.

30. min.: Henrik "Tømrer" Pedersen ny mulighed på flot indspil fra Rajko Lekic, men chancebn l øber ud i sandet.

27. min. MÅL 0-1 Martin Svensson scorer vved bageste stolpe efter en lang diagonalpasning fra Steffen Ernemann.

26. min. Fiberskadet Søren Frandsen udgår og bliver erstattet af Joachim Pedersen.

25. min.: Rajko Lekic får chancen tæt under mål, men skuddet bliver afværget.

15. min.: God chance til Silkeborgs Steffen Ernemann skyder fra kanten af feltet, men Nikolaj Larsen når ned og redder skuddet.

12. min.: Frispark Søren Frandsen fra 25 meter lige overtværribben

3. min.: Stor chance til Silkeborg. Henrik "Tømrer" Pedersen spillet helt fri midt for mål. Nikolaj Larsen halvklarer, og Lasse Holmgaard sparker væk en halv meter fra målstregen. Velkommen til Nykøbing F. Idrætspark, hvor kampen mellem Lolland-Falster Alliancen har kick off kl. 15:00

Holdopstilling LFA: Nikolaj Larsen - Mads Jensen, Clement Kafwafwa, Lasse Holmgaard (anf.), Jesper Münsberg - Brian "Trix" Nielsen, Andreas Bak, Søren Frandsen, Claes Jørgensen - Mikkel Jensen og Nicklas Paulsen. På bænken: Andreas Rothmar, Zadda Conceicao, Joachim Pedersen og Martin Junior Christensen.